Paskalya Çöreği
malzeme
- 4 adet yumurta
- 1 lilo un
- 1 tu tam zuz
- 1 su bardak pudra şekeri
- 1 su bardak aycicek yagi
- 3 tatlı kaşık mahlep
- 2 tane yaş maya
- 1 su bardak süt
hazirlanisi
- Derin bir kaba ılık süt ve yaş mayayı koyup karıştırın.
- Sırayla diyer malzemeleride katip yugurun.
- 1 saat kadar hamur üzeri kapali dinlensin ister örük isterseniz dügüm cöreklerde nefis oluyor .
- Unu yavaş yavaş karıştırarak yumuşak bir hamur yugurun.
- Üzerine yumurtanin sarisini fircayla sürün 175 derecelik fırında 30 dk kadar pişirin .
O nasil bir goruntu, insanin istahini kabartiyor.Cok guzel kabarmis,ellerinize saglik.
YanıtlaSilSevgiler,
Sefa.
Çok nefis görünüyor, ellerinize sağlık.
YanıtlaSillooks beautiful and delicious!
YanıtlaSilCompliments!
Canım çok severim ya seninkide süper gözüküyor ellerine sağlık canım....
YanıtlaSilPaskalya çöreğini çok severim. Çayın yanında süper olur. Ellerine sağlık Sevgiler...
YanıtlaSilgülcancım ellerine sağlık çok güzel görünüyor:))
YanıtlaSil¡Perfecto! Saludos
YanıtlaSilBEN ÇOK SEVERİM BU ÇÖREĞİ SENİN TARİFİNİDE DENEYECEĞİM ELLERİNE SAĞLIK...
YanıtlaSilEllerine sağlık Güllücanım.Yeni yılın ilk tarifi gelmiş.
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Pek severim.
Sevgiyle kal.
tamda ögle vakti karnımda acıktı cayımın yanına olsa ne güzel olurdu
YanıtlaSilellerine saglık canım
Süper görünüyor, ellerine saglık. sevgiler.
YanıtlaSilKokusuna bayılırım . yerken de zevk alırım . ellerine sağlık nefis nefis
YanıtlaSilMerhabalar arkadasim ellerine saglik, paskalya cögreyin nefis görünüyor,
YanıtlaSilsevgiler...
Saglikli ve mutlu yillar dilerim!
ton gâteau est très beau bravo
YanıtlaSilbonne journée
à bientôt