malzeme
- 3 adet yumurta
- 1,5 su bardagı şeker
- 2 su bardagı un
- 1 paket vanilya
- 3/4 su bardagı mısırözü yagı
- 1 su bardagı yoğurt veya süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya sekeri
- 200 gram ciy kirema
- 1 yekek kasik pasta kirema tozu
- 1 tane pasta sikilastirici
- Yumurtalarla şekeri iyice çırpın.
- Diğer malzemeleri sırasıyla katıp, çırpın.
- Kek kalıbını yaglayıp unlayin , hamuru boşaltın.
- Isıtılmış fırında (170 °C) pişirin.
- Soguma ya birakin.
- 1 kilo kadar Çilek
- Kiremayi cirpip buz dolabinda yarim sat kadar sogusun.
- Çilekler yikanip ortadan ikiye bölünür ve kekin üzerine konurlar .
- En üste jöle cilek aromali genel de tarifin paketin üzerin de yazilidir.
- Jeli nisasta ve su seker ri cirpip hafif ateste karistirarakta elde edebilirsiniz.
Que ricos pastelitos.un beso.
YanıtlaSilellerine sağlık görüntü çok güzel
YanıtlaSilEllerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Ellerıne sağlık bereketi bol olsun..
YanıtlaSilOff off off bu nasıl bir görntü böyle resmen akrana yapıştım:)))
YanıtlaSilEllerine sağlık canım
Mutlu hafta sonları:)
çileeeekkkkk:((
YanıtlaSilne yazıkki bitti artıkk.. bu nefis pasta da önümüzdeki bahara kaldııı:))
ellerine sağlık canımm.
mutlu haftasonları dilerimm..
gülcncım harika bir pasta olmuş ellerine sağlık.....
YanıtlaSilÇok güzel olmuş. Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilChe bontà!!!
YanıtlaSilciao..a presto!