malzeme hamuruna
- 125 gram margarin
- 50 gram toz seker
- 300 gram un
- 1 tane yumurta
- 1 tatli kasik kabartma tozu
- 1 paket pasta jeli
- 125 gram margarin
- 5 tane yumurta
- 250 gram toz seker
- 750 gram labne peynir -Speisequark
- 1 paket vanilya puding tozu veya peynir pasta mayasi
- 1/2 bardak süt
- 400 gram kadar dose mandalin
- Margarin,un,seker,yumurta ve kabartma tozu ile hamur yugurun.
- Yaglanmis pasta kelepce sine hamuru bastirarak esit sekilde yerlestirin.
- Firin ayarini 175 e acin.
- Peynir malzemesinin önce yumurta beyazini cirpin.
- Sonra diyer malzemeleride teker keker katip cirpin.
- Hamurun üzerine peynir kivamini döküp üzerine mandalinalari siralayin.
- Önceden isitilmis firinda yaklasik 1 saat kadar pisirin.
- Üzerine pasta jeli hazirlayip kasila gezdirin.
- Pastaniz 2 saat kadar soguduktan sonra servis yapin.
http://tatllar.blogspot.com/ Bu hem lezletli ve cok begenilen bir pasta .Afiyetler olsun.
Çok leziz görünüyor. Deneyeceğim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
canımm ellerine sağlık nefis görünüyorr:)) mutlu pazarlar:) bu arada izmire giderken uşaktan geçtimm harika bir yer:) kirazları nefiss:))
YanıtlaSilbayılırım peykeke en sevdiklerimden hele de azıcıkçikolata sosuyla tadından yenmez
YanıtlaSilellerinize sağlık
nefis bir pasta ellerinize sağlık
YanıtlaSilEllerine saglik arkadasim.... Afiyetle yiyin insallah.... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...
YanıtlaSilquesta torta deve essere una delizia!!ciao!
YanıtlaSilsüperrrr
YanıtlaSilellerine saglik canim
Şimdi kahvemi yapmış blogları geziyordum. senden de bir dilim pasta aldım, keyfim yerine geldi..dsevgiler,
YanıtlaSilEllerine sağlık canım afiyet olsun.Çok Öptüm..
YanıtlaSilellerinize saglik harika gorunuyor*bende cok severim bu pastayi daha bugun yapmistim :)
YanıtlaSil