- 1,5 su bardak pulgur
- 300 gram semiz otu
- 1 dis sarimsak
- 2 tatli kasik vegata tuz ot
- 2 su bardak su
- 1 yemek kasik tere yagi
hazirlanisi
- Semiz otunu yikayip ayiklayip dograyin
- Tencereye tereyagi katip bulgurunuzu ila ve edin 2-3 dakika kavurup üzerine su yunu ve baharatinizi katin.
- Semiz otunu ve sarimsagi icine katip yaklasik 5 kakika orta ateste pirinin.
- Ocagin altini kapatinca 10 dakika sonsa servise hazir.
ellerine sağlık canımm semizotunun girmediği yer yok valla nefiss:))
YanıtlaSilellerine sağlık ben semizotunu genelde bulgurlu pişiririm o yüzden güzel olduğuna eminim tarifinin mmmmm
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok lezzetli bir görüntüsü var.
YanıtlaSilSaygılar.
Semizotunu pilavda kullanmak hiç aklıma gelmezdi..
YanıtlaSilDeğişik !
Ellerıne sağlık afıyetler olsun bereketi ile...
Sevgiler..
bulgur delisi ben hiç denememiştim semizotuyla bulguru iyi fikir teşekkürler : )
YanıtlaSilwow what an aweosme looking pic :)
YanıtlaSilhappy to follow u... plz drop in at my little world of cooking when u get time and i would love to have ur suggestions on mine too :)
http://neetzkitchen.blogspot.com
ellerinize sağlık bloğuma bu ara uğrayamıyorum fotoğraf makinamı eşim umreye giderken götürdü nasipse salı günü gelecek misafirlerimi savdıktan sonra inş. blogla ilgilenirim selamlar
YanıtlaSilEllerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor afiyet olsun...
YanıtlaSilEinfach köstlich
YanıtlaSilMil besosss
Gülcancigim merhaba,Semizotunu cok severim, ne kadar aradiysam burada bulamadim..Sen nereden aldin?Buradaki adinin feldsalat oldugunu yazan olmus ama feldsalat'in yapraklari görünüste cok ince geldi bana sanki bu semizotu degil..
YanıtlaSilSevgiler
Cali
Canim bu semiz ozu ablamlarin bahcesi var tohumunu Türkiyeden getirdiler .Cok saglikli bir besin degeri cok yüksek .
YanıtlaSil