malzeme keki icin
- 3 tane yumurta
- 100 gram toz seker
- 125 gram yumusak margarin
- 100 gram pudra sekeri
- 2 yemek kasik limon suyu
- 125 gram un
- 1 tali kasik kabartma tozu
- 4-5 kasik visne receli
- 400 gram labne kirem peynir
- 250 gram süzme yogurt (Quark )
- 2 paket kirema sikilastirici (Sahnefestiger )
- 2 paket vanilya sekeri
- 400 gram ciy kirema
- Yumurta ve sekeri cirpin ve diyer malzemeride katip devam cirpin.
- Kare borcam veya cemberli yuvarlak kalibiniza döküp firinda 175 derecede pisirin.
- Kekiniz firindan cikinca sogumaya birakin.
- Üzerini hazirlarken kiremanizin soguk olmasi lazim .
- Soguk ciy kiremanin icine labne peynir , süzme yogurd ,vanilya sekeri ve sikilastiriciyi katip mikserlen iyice cirpin.
- Sogumus kekin üzerine döküp esit sekilde sipatula ile hertarafina kiremayi sürün.
- Pastaniz buz dolabin da yaklasik 2-3 sat dinlensin.
- Üzerine cilek ,visne, receli kasikla sürüp buzdolabina yarim saat ligina tekrar birakin .
- Ben visne recelini cok az miktar üzerine kullandim .
- Kiremanin icinede kullana bilirsiniz.
nefis bir goruntu ellerine saglik canimm..
YanıtlaSilTatlıların hangisine bakacağımı şaşırdım :) Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor..
YanıtlaSilMaşallah,ellerinize,gönlünüze sağlık Gülcan Hanım
Vişne pastalara hakikaten çok yakışıyor,harika olmuş.
Sevgi ve mubabbet ile
çok güzel bir pasta olmuş.ellerinize sağlık
YanıtlaSilMERHABA VİŞNEYİ SEVMEM AMA PASTA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK SEVGİLER
YanıtlaSilgülcanım bu ne şahane bir şey.ellerine sağlık
YanıtlaSilCanim tarifini aldim persembe gunu arkadas toplantim var yapacagim . pastan cok nefis gorunuyor ellerine saglik canim paylasimin icin tesekkur ederim sevgiler yaseminlerim.
YanıtlaSilÇok güzel olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilcanm gene harikasın. peynirli pasta içinde gelmiştim ama netten kaynaklanan sorundan dolayı bir türlü yorum yazamamıştım:( yorum yazamadığım tariflerin hepsiiii içiiiin kocamaaaaaan ellerine sağlık diyorum....:)
YanıtlaSiliçten sevgilerimi gönderiyorum canm...
Complimenti per il blog gustoso!
YanıtlaSilOttimo il dolce con formaggio!
ciao..a presto!
Madremiaaaaa que ricooooooooo plas plas plas, un beso.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım çok nefis olmuş... sevgilerimle....
YanıtlaSilHARIKA GORUNUYOR VISNELI PASTALARI COK SEVERIM CANIM ELLERINE SAGLIK
YanıtlaSilSEVGILER
Gülcan ellerine sağlık tatlı tariflerini gerçekten çok beğeniyorum
YanıtlaSilbu nasıl birgörüntü böyle bayıldım ya soğuktur şimdi birde o hmmm canım çok istedi şapırt....
YanıtlaSilSuper izgleda...
YanıtlaSilNefis.... Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilnefis bir görüntü eminim tadıda harikadır ellerine sağlık canım
YanıtlaSilGulcan, ben kazara kesfettim sayfanizi. Bayildim. Takibe aldim. Tesekurler bu guzel paylasimlar icin.
YanıtlaSil