malzeme
- 3 tane yumurta
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma tozu
- 225 gram un
- 3 yemek kasik kadar cekilmis findik veya badem
- 125 gram margarin
- 150 gram toz seker
- 2 yemek kasik su
- 1 yemek kasik nisasta
- 1 kase kada bögürtlen
- Yumurta yi margarinle cirpin.
- Findik ve ayiklayip yikadiginiz bögürtlen diyer malzemeyi iyice yumurtali karisimla cirpin.
- Kelepceli kalibi yaglayip findik ve ya badem ekileyip hamuru icine dökün.
- Üzerine yaban mersini siralayin.
- Önceden isitilmis 175 derecede pisirin.
Ellerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor
YanıtlaSilellerine sağlık gülcancımmmm:)) nefiiisss görünüyor:) yaban mersini herşeye yakışıyor:))
YanıtlaSilçok güzel olmuş bende muffın yapmıştım yaban mersiniyle harika olmuştu
YanıtlaSilellerine sağlık canım
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilGülcancığım ellerine sağlık canım muhteşem gözüküyorr kekkkkk:D
YanıtlaSilMeyveli kekler her zaman ilgimi ceker.Sizin ki pismeden daha cok lezzetli gorunuyor. MMMM tadi kimbilir nasildir ?
YanıtlaSilTadim dunyasi-nuriye
Gülcancigim kekin cok güzel olmus ellerine saglik canim.
YanıtlaSilAma bu meyvalar bögürtlen, yabanmersini degil canim.
Yabanmersini=Blaubeeren, Heidelbeeren oluyor. Bögürtlen= Brombeeren, sadece yanlis anlasilmaya neden vermesin diye belirtmek istedim,
sevgilerimle...
ellerine sağlık gülcancığım,
YanıtlaSilyazın bu kıymetli meyveleri çok yakışıyor keklere doğrusu
sevgiler canım