- 1 su bardak pirinc
- 4 yemek kasik ay cicek yag
- taze dere otu
- maydanoz
- yarim cay bardak misir
- yarim cay bardak bezelye
- yarim cay bardak kirmizi meksika fasüylesi
- yarim limon
- tuz
- kirmizi pul biber
- 5-7 tane yesil zeytin
- Ben bezelye,misir ve fasüylenin konservesini kullandim.
- Pirinci yikayip kaynar suda haslayin
- Yumusak bir kivam olunca soguk sudan gecirip suyunu süzdürün.
- Maydanoz ve dere otunu yikayip dograyin icersine
- Misir ,bezelye ve fasüyleyi yikayip süzdürüp icersine ilave edin .
- Cekirdeksiz yesil zeytinden icersine dograyin.
- Tuz ,limon nun suyunu ,kirmizi pul biber ve yaginida katip karistirin.
- Hem kolay hemde nefis bir salata afiyetler olsun .
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis bir görüntü ve çok şık i bir sunum olmuş.
Sevgiyle kal.
Gülcancığım,ellerine sağlık.çok iştah açıcı duruyor. sevgiler.
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok güzel ve leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
ellerine saglik, degisik bir alternatif olmus.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,çok nefis olmuş.Görüyorum ama hiç denemek kısmet olmamıştı,inşallah en kısa zamanda denicem artık :) sevgilerimle..
YanıtlaSilharika görünüyor.ellerinize sağlık.
YanıtlaSil