3 Kasım 2010

zeytin yagli patates ve havuc

zeytin yagli sebze
malzeme
  • 5 tane patates
  • 5 tane havuc
  • 3 yemek kasik zeytin yag
  • 2 tatli kasik sebzeli cesni veya vegater totu
  • 2 dis sarimsak
  • 1 cay bardak su
hazirlanisi
  • Patatesin ve havucun kabugunu soyup dilimleyin.
  • Tencereya sebzeyi siralayin.
  •  Su ile baharatinizi sarimsagi ezin  ve zeytin yagi karistirin .
  • Karisimi  sebzenin üzerine gezdirin ve orta ateste haslayin 10 dakika kadar.
  • Ben amc de pisirdim dödüklü tencerede 5 dakikadar yeterli .

8 yorum:

  1. canım ellerine sağlık çok sağlıklı görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Çok sağlıklı süper bir lezzet ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok sağlıklı canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel nasılda yenir şimdi .

    YanıtlaSil
  5. günaydin canim sana hayirli ve bolbereketli bir gün dilerim
    ellerine saglik ben cok severim zeytin yagli patates ve havucu
    öptüm
    leyla

    YanıtlaSil
  6. Çok sağlıklı bir seçim. Ellerine sağlık, görüntü harika. Afiyet olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Que ricoooooooo, me llevo un plato, un beso.

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler