- 5 tane patates
- 5 tane havuc
- 3 yemek kasik zeytin yag
- 2 tatli kasik sebzeli cesni veya vegater totu
- 2 dis sarimsak
- 1 cay bardak su
- Patatesin ve havucun kabugunu soyup dilimleyin.
- Tencereya sebzeyi siralayin.
- Su ile baharatinizi sarimsagi ezin ve zeytin yagi karistirin .
- Karisimi sebzenin üzerine gezdirin ve orta ateste haslayin 10 dakika kadar.
- Ben amc de pisirdim dödüklü tencerede 5 dakikadar yeterli .
canım ellerine sağlık çok sağlıklı görünüyor.
YanıtlaSilÇok sağlıklı süper bir lezzet ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok sağlıklı canım ellerine sağlık.
YanıtlaSilBirileri diyette galiba :)
YanıtlaSilçok güzel nasılda yenir şimdi .
YanıtlaSilgünaydin canim sana hayirli ve bolbereketli bir gün dilerim
YanıtlaSilellerine saglik ben cok severim zeytin yagli patates ve havucu
öptüm
leyla
Çok sağlıklı bir seçim. Ellerine sağlık, görüntü harika. Afiyet olsun.
YanıtlaSilSevgiler.
Que ricoooooooo, me llevo un plato, un beso.
YanıtlaSil