malzemeler
- 750 gram havuç
- 1 yemek kasik margarin
- 1,5 su bardağı tozşeker
- Alabildiği kadar şekerli bisküvi
- 1 tatli kasik tarcin
- 1 su bardak cekilmis ceviz
- yarim su bardak cekilmis badem
- üzerine hindistan cevizi ,badem ve Antep fistigi
hazirlanisi
- Havuçları soyup rendeleyelim.Şekeri ilave edip pişirelim.
- Suyunu salıp iyice çekene kadar pişirelim
- Kavrulmaya başlayınca margarini ilave edip biraz kavuralım.
- Ocagin üzerinden alin iliyinca ekleyin badem ve cevizinizi .
- Sonra tarçını,ve kıvam alana kadar rondadan cekilmis bisküvi koyalım.
- Ceviz kadar toplar yapıp hindistan cevizi , baden,antep fistigi bulayalım.Afiyet olsun
ne şeker olmuşlar böyle ellerine sağlık görüntü süper:)
YanıtlaSilellerıne saglık canım.
YanıtlaSilçok lezzzetli görünüyor canım:)
YanıtlaSilellerine sağlık...
sevgiler.
Gece gece enfes bir görüntüyle karşılaştım elinize emeğinize sağlık :)
YanıtlaSilbayıldım bune güzellik dün bende misafirlere yaptım inşallh en kısa zamanda yayınlıycam
YanıtlaSilellerine sağlık canım sevgiler:)
bayılırım ben bu toplara, elinize sağlık...
YanıtlaSilbayılırım ben bu toplara, elinize sağlık...
YanıtlaSilGülcan'cım bende bu cezeryeyi çok severim. Hafif ve lezzetli bir atıştırmalık.ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Çok güzel gorunuyor il firsatxa deneyecegim şevgiler lubeckden
YanıtlaSil