malzemeler
- 2,5 bardak pirinc
- 4 su bardak su
- 3 tatli kasik tuz ot (Vegeta baharati )
- 2 yemek kasik tere yag
- Pirinci ayiklayip nisastasi arilan deyince suyunu degistirip süzgecde süzdürün.
- Teflon tencereye yag koyup pirinci 2-3 dakika karistirarak kavurun .
- Tuzotu ve 4 bardak suyu ilave edin icersine .
- Kaynamaya baslayinca tencerenin altini isi ayarini altini kapatin .
- Kapagi kapali bir sekilde suyunu yaklasik 20 dakika bu sekil dursun .
- Tane tane afiyetler olsun .
çoookk güzelll buu tabakkk:))
YanıtlaSilgülcancım,bu benim öğle yemeğim olabiliri mii???
:)))
bayıldımmm...
emeğine sağlık canım..
muhabbetle..
görselleriniz beni ciddi anlamda etkiliyor:)
YanıtlaSildana önce söyledim mi bilmiyorumm..
tutuklu kalıyorum sayfanızda resmenn:))
sevgiler canım..
emeğine sağlık..
bende severim bu pirinci eline sağlık gülcancım
YanıtlaSilGörüntü çok çekici, basmati pirinci fırında çok kullanırım.Elinize sağlık
YanıtlaSilEllerine emeklerine sağlık.Sevgiler:)
YanıtlaSilellerine sağlık canım değişik bir kokusu varmıs diye biliyorum bu pirincin ama yanlış da olabilir tabii:)
YanıtlaSilellerin dert görmesin..
sevgiler..
Nefis görünüyor her zamanki gibi canım ya :) Ellerine sağlık öpüldün :)
YanıtlaSilafiyetler olsun canım
YanıtlaSilEvet gerçekten tane tane görünüyor ellerinize sağlık..
YanıtlaSilellerine sağlık hayatım
YanıtlaSilmmm çok parlak olmuş
:)))