malzemeler
- 1 paket hazir milföy hamuru
- 200 gram kiyma
- 4 yemek kasik bezelye
- 4 yemek kasik misir
- 1 tutam tuz
- yarim cay kasik aci pul biber
- 2 yemek kasik rendelenmis kasar
- 1 yemek kasik ay cicek yag
- 1 tane yumurta
hazirlanisi
- Kiymayi kavurun bir teflon tavanin icersinde .
- Ben konserve misir konserve bezelye kullandim sözgecin icersine koyup yikayin suyu süzülünce kiymanin icersine ilave edin.
- Tuz ,pul biber ve rendelenmis kasari ekleyip karistirin ocagin üzerinden alip kenara birtakin.
- Hamurlariniz yumusayinca kare seklinde kesin .
- Birer yemek kasik ic harcinizdan koyup kenarlarini bir catalla bastirarak kapatin.
- Üzeine yumurtayi cirpip bir firca ile sürün .
- Tepsiye siralayip 180 derecede pisirin .
- Afiyetler olsun .
gülcan yine harika bir şey yapmışsın.eline sağlık.
YanıtlaSilSevgili Gülcan, talaş böreği gibi olmuş.Ellerinize sağlık
YanıtlaSilEline saglik,kiyma hamurisine cok yakisiyor
YanıtlaSilBenim milfoyli yaptiklarim hic boyle guzel olmaz sinri olurum. Elinize saglik olsun harika olmus..
YanıtlaSilSevgiler canim..
Ellerine sağlık canım.çayımın yanına nefis olurdu...
YanıtlaSilcok lezziz görünüyor canim...ellerine saglik...
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK GÜLCANCIM
YanıtlaSil:)))
gülcanım ellerine sağlık muhteşem bir görüntü ellerine sağlık hayırlı cumalar canım sevgilerimle:))
YanıtlaSilEllerine sağlık..Çıtır çıtır olmuştur..Sevgiler:)
YanıtlaSilGülcan hanım , oberhausen dan sevgiler.ozgurtatlar.blogspot.com
YanıtlaSil