- 1 paket taze kadayif
- 2 kase cekilmis ceviz
- 200 gram tere yagi
serbeti icin malzeme
- 3 su bardak toz seker
- 3 su bardak su
- ceyrek limon
hazirlanisi
- Taze kadayifi buzdolabindan yaklasik bir sat önce cikartin.
- Tere yagi ilk önce eritin
- Kadayifin her yerine yagi döküp elinizle hadayifi ezmeden sagli ,sollu cevirinki yag hertarafina degsin.
- Serbetini kaynatip sogumaya birakin.
- Borcami yyaglain ve kadayifin yarisini yerlestirin elinizle bir bastirin .
- Cevizi hertarafina esit sekilde dökün.
- Kalan diyer yarisini kadayifin cevizin üzerine esit sekelde koyup elinizle bastirin.
- Firinda 170 derecede nar gibi pisirin.
- Önceden hazirladiginiz soguk serbeti üzerine esit sekilde kepceyle dökün.
- Ben üzerine ceviz ve antep fistigi kullandim .
- Afiyetler olsun.
ooh çok severim kadayıf tatlılarını,ellerine sağlık..
YanıtlaSilGülcancım her zamanki gibi yine döktürmüşsün,Maşallah sana valla..Bu arada sana ödülüm var sayfamdan gelip alırsan sevinirim arkadaşım.sevgilerimle..
YanıtlaSiloyoyoy.. mis gibi görünüyor bayılırım kadayıf tatlılarına.. Eline sağlık arkadaşıım.. (^_^)
YanıtlaSilçok severim,ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilgülcanım selamlar nasılsın.bakıyorum tatlılara devam.ve benim en sevdiğim tatlıyı yapmışsın.şu anda ne görsem ona aşeriyorum.bu resimden sonra durumum iyi değil.ellerine sağlık canım.almanyaya selmalar ve sevgiler
YanıtlaSilCok güzel görünüyor ellerine saglik.
YanıtlaSilAyrica blogumu ziyaretin icin
tesekkür ederim.Her zaman beklerim:)
ellerine saglik canim,harika olmus afiyet olsun
YanıtlaSilmüthiş müthiş...ellerine sağlık canım..nefis...
YanıtlaSil