malzemeler
- hazir milföy hamuru
- yarim kilo balkabagi
- 1 su bardak toz seker
- ceviz
- badem
- 3 tane vanilya sekeri
- 1 cay kasik tarcin
- pudra sekeri üzerine soguyunca
- Yarim kilo balkabagini ilk önce 1 su bardak seker ve yaklasik bir su bardak su ile ilk önce haslayin.
- Sekerinin ayarini ayarlaya bilirsiniz soguyunca kabak suyunu süzdürün.
- Ceviz ve bademi rondada dise dokunur kiyin.
- Tarcin ve vanilya sekeri ceviz ve bademide kadip karistirin .
- Hamurumuzu esit sekilde kesip harcimizdan 1 yemek kasik koyup kenarlarini catalla bastirip kapatin.
- Tepsinize siralayip 175 derecede pisirin
- Servis yaparken üzerlerine pudra sekeri serpistirin afiyetler olsun.
değişik ve güzel bir tarif olmuş canım.ellerine sğlık.sevgiler.
YanıtlaSil