Donauwelle
malzeme
- 250 gram margarin
- 150 gram toz seker
- 6 tane yumurta
- 350 gram un
- 1 su bardak fisne
- 1 pk kabartma tozu
- 1 paket vanilya puding tozu
- 2 paket süzme kaymakli yogurd 400 gram(schmand )
- Yumurtayi,seker ve margarinle cirpin.
- Ununuda katip iyice cirpip yaglayip unladiginiz tepsiye dökün
- Üzerine cekirdegi cikarilmis fisneleri sirala ve firina 170 derece firinda pisirin
- Kek firindan cikin ca sogusun.
- Kiremasini tarifine göre pudingi kaynatin .
- Yogurdu da icine cirpin firindan cikan kekin üzerinesicak puding karisimi esit sekilde dökün.http://tatllar.blogspot.com/
bu tarifi hemen aldım ayy çok hoşuma gittiiiiiii ellerine sağlık tatlımm
YanıtlaSilCali meine liebe, wenn die Kalorien nicht wären, würde ich die auch öfter machen. Schönen Sonntag noch! Cami
YanıtlaSilHarika görünüyor.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilSabah sabah çok feci canım çektii :) Vişne varsa muhteşemdir kesin.Eline sağlık..
YanıtlaSilMerhaba canım..Ellerine sağlık .güzel görünüyor..Sevgiler..
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilbu ne güzel bir görüntü.
Ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.
çok değişik bir tarif.çok da nefis görünüyor.ellerinize sağlık..sevgiler..
YanıtlaSilhmmm lecker...en sevdigim pasta!:)
YanıtlaSilEllerine saglik,pastan cok güzel görünüyor.
oooo yemede yanında yat:)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım ya..
Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle..:)
GÜLCAN HANIM ,SABAH SABAH CANIM CEKTİ.EN KISA SUREDE YAPACAGIM.ELLERINIZE ,EMEGINIZE SAGLIK.
YanıtlaSilSEVGİLER
CEMİLE OKŞAR..