pisi tarifi
Hamur için
malzeme
Hamur için
malzeme
- 3 su bardak un
- 1/2 paket maya
- 1 su bardak süt
- 1 tatlı kaşık tuz
- aycicek yag
- Hamuru yugurun iyicene 35 dakika dar dinlensin yumusak bir hamur.
- Kücük bezeler koparip uvcunuzda yuvarlak seklini verip kizgin yagin icine birakin
- Hemen sagli sollu cevirip kizarinca cikarip pecetenin üzerine alin.
- Yag cekmiyor.
off çok severimmm ellerine saglık canım
YanıtlaSilgülcanım bizim buradada böyle bişey yapıyoruz.adına ziniftar deriz.üzerine şeker serper yeriz.ona benziyor.ellerine sağlık canım.hayırlı cumalar
YanıtlaSilBayılırım hamur kızartmasına.. Bekarken sokağımızın köşesinde fırın vardı. Pazar sabahlarının değişmez kahvaltılığıydı.Ama şimdi oturduğum yerde fırın çok uzakta. Uzun zaman oldu yemeyeli. Anlaşıldı, tamam bu pazar bu tarif uygulanacak ve bu hasrete bir son verilecek.Ellerine sağlık arkadaşım...
YanıtlaSilCanım merhaba..Ellerine sağlık..Mis gibi koktu..Sevgiler..
YanıtlaSilpişi arasına tahinli helva koyup afiyetle yiyecen, canım ellerine saglık. sevgiler.
YanıtlaSilGülcancim ellerine saglik.Harika olmuslar.
YanıtlaSilOglum cok sever benimde.Bizde gödek derler pisiye.
Sevgilerle canim.
yaninada bol peynir zeytin birde cay varsa tamamdir ellerine saglik sevgiler
YanıtlaSiloff off ne güzel kızarmış yanında peynir ve gül reçeli harika gidiyor bizde lokma diyoruz şifalar olsun
YanıtlaSilcanım ben seni mimlemek istiyorum kabul edersen sayfamda sorular selamlar sevgiler