- 3 ,5 su bardak un
- 1,5 kabartma tozu
- 2 su bardak seker
- 1 tane vanilya sekeri
- 2 su bardak portakal suyu
- 1 su bardak aycicek yagi
- 4 tane yumurta
- 2 su bardak kiraz cekirdeksiz (ben konserve kullandim)
- 2 paket cikolatali puding tozu
- cikolatali üzerinde ki tarif miktari kadar süt seker
- 2 paket sade kirema 400 veya kaymak (schmand)
- yumurtayi iyice sekerle cirpin.
- Yag, portakal suyunu ve vanilya sekeri ilave edip devam cirpin
- un ve kabartma tozunu da ilave edip cirptiginiz karisimi tepsiye döküp
- Üzerine fisneleri hertarafina birakin
- Kekinizi 170 derecede pisirin.
- Tarifine göre süt ve sekeri tarifine göre katip puding sürekli karistirip orta ateste hazirlayin kivam olunca üzerine 2 paket kiremayi ekleyip cirpip firinda pismekte olan kekin üzerine son 5 dakika kala kekin üzerine bicakla esit sekilde sürün.
- Pudingli karisimim la beraber 5 dakika kadar pisirip ocagi kapatin .
- Cok hafif ve lezletli bir pasta
http://tatllar.blogspot.com/ kirazli cikolatali daha ne olsun nefis bir pasta afiyetler olsun.
Merhaba. Harika bir görüntü, ellerinize sağlık. Afiyetler olsun. Sevgiler.
YanıtlaSilkektede pastadada vişneye bayılırımda kirazı hiç denemedim ..
YanıtlaSilgerçi ikisi kardeşler birisi birazekşi olsada lezzet süper
ellerine sağlık tam benlik olmuş..
önce göze hitap etmeli değilmi:)) aynen bu pasta gibi, ellerine sağlık gülcanım şifalar olsun mutlu pazarlar
YanıtlaSilHello my friend! Bu pasta çok güzel ve lezzetli.
YanıtlaSilÖpücük
arkadaşımın dediği gibi göze hitap etmeli ama bu pasta hem göze hem damağa hitap edenlerden olmuş lezzeti görüntüsünden belli maşaallah gülcacığım ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun sevgiler
YanıtlaSilNe kadar güzel görünüyor.... Ellerine saglik... Benim icin de bir dilim yiyin lüften, valla canim cekti.... Sevgilerimle, güzel bir pazar günü diliyorum.
YanıtlaSilbecerikli arkadaşım.yine döktürmüşsün.ellerine sağlık
YanıtlaSilkirazlar harika bir görüntü vermiş Gülcan. ellerine sağlık
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor.
Maşallah ne güzel kabarmış.
Sevgiyle kal.
nasıl da 3 taraftan kirazları yakalayıp kesmişsin valla bravo.
YanıtlaSilellerine sağlık derim harika görünüyor. lezzet de eminim öyledir...
hayırlı pazarlar,sevgiler..
ellerine saglik eminim tadi harikadir
YanıtlaSilEllerine saglik, kirazli kekleri cok severim.
YanıtlaSilYapanın elleri dert görmesin, yiyenlere afiyet olsun.
YanıtlaSilmmmmmmmm...superb!!!
YanıtlaSilslm arkadaşım
YanıtlaSilharika bir pasta olmuş bayıldım ellerıne sağlık...kiraz çok yakışmış renkler çok hoş...
Harika bir görüntü,tek kelime ile muhteşem en yakın zamanda deneyeceğim..
YanıtlaSilellerine sağlık,sevgiler..
Ellerine saglik arkadasim.Görüntü süper:))
YanıtlaSilpastan şahane canım ne güzel şeyler yapıyorsun
YanıtlaSilKİRAZLIN HARIKA GÖRUNUYO
YanıtlaSil