- 200 gram haslanmis nohut
- 16 yemek kasigi zeytin yagi
- 8 yemek kasik limon suyu
- 8 yemek kasik susam tahinni
- 5 dis sarimsak
- tuz
- 1 cay kasik kirmizi pul biber
- 1 cay kasikkimyon
hazirlanisi
- Nohutu kaynar suya islatin
- 3 kati su katip haslayin.
- Hasladiginiz nohutun suyunu süzdürün
- Mutfak robotundan iyice gecirin püre haline gelsin.
- Diyer malzemelerle de birkezdaha robottan gecirin.
- Kivami ni ayarlarken bir az su ila ve edin.
- Ben bu tarifin 3 katini yaptim
- Tarifi almanlarin hummus tarifinden denedim.
biz bad homburgdayiz bizimki de 10 15 dakika arabayla.ay ne guzel ama bir gun kararlastirip frankfurtta bir yerde gorusebiliriz
YanıtlaSilgülcancım yine döktürmüşsün ellerine sağlık canım bende denemek istiyorum humusu ama tadı nı beğenmem diye korkuyorum ama deneyeceğim. tekrar ellerine sağlık
YanıtlaSilHarika olmuş canım, sunumuna da bayıldım, ellerine sağlık
YanıtlaSilayyyyh gülcan abla döktürmişsün nihayet seni bloga eklettim.artık tarif kaçırmak yok
YanıtlaSilSelam Gülcancım.İstanbul dan bugün döndüm.Biraz yorgunluk var sanırım.Açtım bilgisayarı baktım humus yapmışsın.Ellerine sağlık canım benim.İnsan sevdiği birini görünce çok mutlu oluyor...Sevgiler.
YanıtlaSilhumusu bir kere yedim..vede çok hoşuma gitii.
YanıtlaSilhiç denemedim..
ellerine sağlık..çok güzel görünüyo..
sanırım bende bundan sonra denerim:)
sevgiler....
Canım ellerine sağlık humusu çok seve
YanıtlaSilrim.Çok leziz ve şık olmuş öpüyorum..
Canim arkadasim, ellerine saglik, hem humusun, hem de mantarli dolman harika görünüyor, Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...
YanıtlaSilGülcan ellerine sağlık canım sayenizde bilmediğimiz yemekleride öğreniyoruz.Sevgilerimle.
YanıtlaSilGülcanım ellerine sağlık humus bizim evde çok sık yapılır az bir farkla yapıyorum merak edersen blogda var ben humus ve ekmekle bir öğün geçirebilirim senin sunumunda şık olmuş sevgileeer
YanıtlaSilselam cok severim humusu ellerine saglik yaninda felafel olursa dahada güzel oluyor.tavsiye ederim,sevgiler.
YanıtlaSilmuhteşem görünüyor canım ellerine sağlık...kocaman sevgiler..
YanıtlaSilharika görünüyor bende çok seveirm humusu ellerinize sağlık
YanıtlaSilhumus harika görünüyor, sunumunda cok güzel
YanıtlaSilellerine saglik canim
sevgilerimle sevim
çok güzel görünüyor gülcancım ellerine sağlık öptüm sevgiler
YanıtlaSilbir hataylı olarak hiç nohutla humus yapmadım itiraf ediyorum...ellerine sağlık buda değişik bir sunum olmuş güzel görünüyor..afiyet şeker bal olsun:))
YanıtlaSilGülcancim humusa bayilan biri olarak ellerine saglik diyorum,kendimde güzel yaparim,afiyetle hepsini yerim,kimseye birakmam,aslinda Hataylilar cok sarimsak kullanmiyorlar ,ama bende sarimsakli bayilirim,herkese tavsiye ediyorum,tadini alan herkes begenecektir...
YanıtlaSilBu arada bana biraktigin yorumuna kisa bir cevap yazdim,insallah bana kizmazssin? Ben simdi ayarlara bir kez daha baktim,herseferinde karsima cikan bir detayi simdilik halletmis gibi görünüyorum,bir onay e mail'i gelmesi gerekiyor kizimin adresine,ama acamadim,neyse,daha emin degilim,sen yinede bana bir cevap yazabilirsen cok memnun olrrm,bugüne kadar kimse bir sey yazmadi...Zor ve karisik,Almanca olarak...
Sevgilerimi yolluyorum sana,seni tebrik ediyorum ayrica ,böyle bir sayfa hazirladigin icin...
iskenderun - hatayda yediğimiz humusları hiç unutamam.
YanıtlaSilellerine sağlık gülcan,
çok özledim bende ...
iyi haftalar. sevgiler.
canım ellerine sağlık anadolu kokan bir tarif..
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Ne güzel süslemişsin.
Sevgiyle kal.
Sevgili arkadaşım ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilBloğumda ödülün var:)
Sevgiler...
HARİKA OLMUŞ ÇOK SEVERİM HUMUSU.SEVGİLER.
YanıtlaSilGülcanım en sevdiğim meze çeşididir elerine sağlık canım...
YanıtlaSil