- hazir milföy hamuru
- yarim su bardak cekilmis siyah hashas
- yarim su bardak pudra sekeri
- 4 yemek kasik süt
- 2 yemek kasik aycicek yagi
- Hashas makinadan sürtülmüs civik kivami olmali
- Pudra sekeri su hashasi ve sütü karistirip hamura kasila sürün üzerinede hamurdan koyup uzun uzun seritler kesip kivirin.
- firinda 175 derecede pisirin.
Gülcanım sen bu çıtırların her çeşidini yaptın sanırım afiyet bal olsun çayla da ne güzel gider değilmi?:D
YanıtlaSilgülcancım ellerine sağlık bu burmalar çıtırlar çok güzell olmuş ellerine emeklerine sağlık canım benimm pastana da ayrı bittim doğrusu:)
YanıtlaSilCanım elelrine sağlık...
YanıtlaSilcitir citir nefis olmus cayla nefis gider,ellerine saglik
YanıtlaSilsevgiler
Merhaba Gülcanım.Ne kadar süper bir şey bu.Hem kolay hem lezzetli.Sevgilerrr.
YanıtlaSilHoşbulduk!
YanıtlaSilÇok teşekkürler güzel yorumunuz için.
Sevgilerimle
Çağla
Merhaba. Bıraktığınız mesaj için çok teşekkür ederim. Hoş bulduk:) Bu arada bu çıtırlar çok popüler sanırım sizde çeşit çeşit yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Çok lezzetli duruyorlar. Sevgiler...
YanıtlaSilSelamlar gülcanım,haşhaşlı çıtırlar nefis görünüyor,ellerine sağlık.Afiyet şeker olsun.
YanıtlaSilSevgiler
eline sağlık.....
YanıtlaSilHımmmm
YanıtlaSilgörüntüsü tablo gibi :)
ellerine sağlık canım...
Afiyetler olsun.
Kocaman sevgilerimi gönderiyorum Almanya'ya Türkiye'den........