hashasli pasta ,hashasli pastlar ,pasta tarifler http://tatllar.blogspot.com/
üzerinin hashasi
- 400 gram un
- 1 cay kasik kabartma tozu
- 1 yarim cay bardak cekilmis findik
- 100 gram toz seker
- 1 tutam tuz
- 1 tane vanilya sekeri
- 200 gram tereyag
- 2 tane yumurta
- 750 gram süzme yogurt (magerkuark )
- yarim limonun kabugu rendelenmis hali
- 2 tane yumurta
- 1 paket vanilyali puding tozu (suguk suda cirpinanlardan )
- 100 gram erimis tere yag
- ..((1 yumurta sarisi kalblarin üzerine ))
üzerinin hashasi
- 500 gram scwartau Mohn -Bak (kara hashas sürtülmüs )
- 3 tane yumurta
- 3 yemek kasigi süt
- Tabaninin malzemelerini bir kabin icinde yugurun.
- en az yarim saat üzeri kapali soguk bir yerde bekletin.
- Ben borcam lullandim dik dörtgen icine esit sekilde hamuru yayin.
- Arasinin malzemesini mikserlen iyice cirpin.
- Hamurun üzerine esit sekilde kasikla yayin.
- Üzerinin hashasini da tüm malzemeyi derin bir kabin icine alip cirpin.
- Pudingin üzerine de hashasli karisimi kasikla hertarafina yayin.
- Ayirdiginiz hamuru üzerine merdaneylen acip seritler kesip tamamlaya bilirsiniz .
- Ben kalp kurabiye kalipbini kullantim üzerine yumurta sarisi sürün kalblerin.
çok nefis görünüyor.ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilüzerindeki kalpler çok yakışmış değişik bir tarif olmuş canım ellerine sağlık ..
YanıtlaSilSevgiler..
Sevgili Gülcan her nekadar seninle tanismasakta bende buradan gecmis dogum gününü kutluyor sevgi ve saglikli günler gecirmeni diliyorum...
YanıtlaSilInsallah diger blogcular bulusma gününde tanismak umudu ile....
Çok nefsi görünüyor süslemelerde harika olmuş eline sağlık canım.İzmirden sevgiler.
YanıtlaSilHarika bir gorunum.Tadin danda hic suphem yok.Ellerine saglik canim.
YanıtlaSilSevgiler
Sefa
wow complimenti!!! chissà che buoni! ciao!
YanıtlaSilellerine sağlık çok değişik olmuş arkadaşım
YanıtlaSilÇok zahmetli,çok hoş görünen ,çok lezzetli bir tatlı,ellerinize sağlık,sevgilerrr.kocaman öptüm....
YanıtlaSildaha üzerindeki kalpleri nasıl yaptığınızı anlayamadım aklımda onlarda kaldı ellerinize sağlık
YanıtlaSilWaaww bu ne kadar hoş bir lezzet canım elelrine sağlık....
YanıtlaSilSevgili Dilek ciyim ben üzerinde ki kalbleri tabaninin hamurundan bir az ayirip merdaneyle actim kurabiye kalibi ile kesti üzerine yumurta sarisi fircaylan sürdüm Tüm arkadaslarima sevgiler
YanıtlaSilIyi aksamlar canim benim.. Ellerine saglik, harika bir pasta hazirlamissin... Cok degisik, bir o kadar da lezzetli bir görüntüsü var, keske tatma imkanim olsaydi.... Hepinize afiyetler olsun... Sevgilerimle,
YanıtlaSilmerhaba,uzun süredir uğrayamadım, her zamanki gibi ne kadar leziz şeyler yapmışsınız,ellerinize sağlık,sevgiler,takibinizdeyim:)www.kizhatce.blogspot.com
YanıtlaSilEllerine saglik canim gülcan ablacim...
YanıtlaSilCok nefis olmus...
bayiliyorum senin hashasli tariflerine eline saglik
YanıtlaSilhemen tarifleri yazdım ellerine sağlık
YanıtlaSilgerçekten de hepsi birbirinden lezzetli görünüyor afiyet şifa olsun Gülcancığım ellerinize sağlık hepinizin haşhaşlının tarifi ayrıca çok farklı not ettim teşekkürler canım
YanıtlaSil