16 Mayıs 2010

HAŞHAŞLI KATMER

HAŞHAŞLI KATMER
malzeme
  • Bir paket margarin yag (eritilmiş)
  • Hamur için
  • Bir kilo un
  • İki çay kaşıkı tuz
  • ilik su
  • 1 tatli kasik kabartma tozu
Haşhaşlı iç
  • Bir bardak sıvı yag
  • Yarım paket hazır haşhaş ezmesi
hazirlanisi
  • Hamuru yugurup 8-10 dakika dinlendirin.
  • mandalina büyüklügünde bezeler yapip elinizle acip hashastan 3 yemek kasik hasasi sürün
    ayni islemi tekrar yapin hamuru üst üstte koyup kenallarini ortaya dogru katlayin ve
    merdaneylen acin
  • Sacin cayranli pitza tavasinda yavas yavas pisirin .
  • Pisince üzerine tereyag sürün

16 yorum:

  1. çok güzel ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Cook lezzetli görünüyor! Ellerine saglik ;)

    YanıtlaSil
  3. Bayılırım elelrine sağlık gülcanım...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar.öptüm..

    YanıtlaSil
  5. Gülcancığım eline emeklerine sağlık.İzmirden sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. gülcan Hanım harika gözüküyor canım çekti desem yalan olmaz nefis :)

    YanıtlaSil
  7. canım ellerine sağlık.enfes görünüyor.sayfamda seni bekleyen ödülün var.sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. selam canımm bayılırım haşhaşın her turlusune çok guzel olmuş ellerıne sağlık...

    YanıtlaSil
  9. ELlerine saglik canim benim... Afiyetler olsun... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...

    YanıtlaSil
  10. Ellerine saglik canim, cok lezzetli görünüyor...öpüldün

    YanıtlaSil
  11. Ellerinize sağlık. Ne kadar iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  12. ellerine sağlık canım katmerler harika görünüyor...

    afiyet bal şeker olsun

    YanıtlaSil
  13. canım değişik geldi bana.. ellerine emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Mmmm harika olmuş ellerine sağlık Gülcan hanım..
    Hoşçakal..

    YanıtlaSil
  15. Katmer harika gorunuyor herkes boyle guzel yapamaz maharet ister ,ellerine saglik canim..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler