malzeme
- Bir paket margarin yag (eritilmiş)
- Hamur için
- Bir kilo un
- İki çay kaşıkı tuz
- ilik su
- 1 tatli kasik kabartma tozu
- Bir bardak sıvı yag
- Yarım paket hazır haşhaş ezmesi
- Hamuru yugurup 8-10 dakika dinlendirin.
- mandalina büyüklügünde bezeler yapip elinizle acip hashastan 3 yemek kasik hasasi sürün
ayni islemi tekrar yapin hamuru üst üstte koyup kenallarini ortaya dogru katlayin ve
merdaneylen acin - Sacin cayranli pitza tavasinda yavas yavas pisirin .
- Pisince üzerine tereyag sürün
çok güzel ellerine sağlık...
YanıtlaSilCook lezzetli görünüyor! Ellerine saglik ;)
YanıtlaSilBayılırım elelrine sağlık gülcanım...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım nefis görünüyorlar.öptüm..
YanıtlaSilGülcancığım eline emeklerine sağlık.İzmirden sevgiler.
YanıtlaSilgülcan Hanım harika gözüküyor canım çekti desem yalan olmaz nefis :)
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık.enfes görünüyor.sayfamda seni bekleyen ödülün var.sevgiler.
YanıtlaSilselam canımm bayılırım haşhaşın her turlusune çok guzel olmuş ellerıne sağlık...
YanıtlaSilELlerine saglik canim benim... Afiyetler olsun... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...
YanıtlaSilEllerine saglik canim, cok lezzetli görünüyor...öpüldün
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Ne kadar iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
harika görünüyor.
YanıtlaSilellerine sağlık canım katmerler harika görünüyor...
YanıtlaSilafiyet bal şeker olsun
canım değişik geldi bana.. ellerine emeklerine sağlık.
YanıtlaSilMmmm harika olmuş ellerine sağlık Gülcan hanım..
YanıtlaSilHoşçakal..
Katmer harika gorunuyor herkes boyle guzel yapamaz maharet ister ,ellerine saglik canim..
YanıtlaSil