8 Mayıs 2010

mantarli salata

mantarli salata malzeme
  • 4 tane orta boy mantar
  • yarim su bardak misir
  • 1 kücük taze salatalik
  • 3 tane domates
  • maydanoz
  • taze nane
  • yarim limon
  • tuz
  • 3 yemek kasik zeytin yag

hazirlanimi

  • Mantari yikayip kökünü cikartip incecik dograyin limonu üzerine sikin ki kararmasin..
  • Maydanoz ve nanenin yapraklarini ayiklayip yikayin
  • Tüm malzeme yikayip dograyin.
  • Ben haslanmis konserve kullandim misiri
  • Derin bir kabin icinde tuzu ve yagi da katilip karistirilir.
  • Mantar ciy ama nefis bir lezletli
  • Servise hazir.

12 yorum:

  1. Ellerinize sağlık. Mantarı genelde kızartırız. Ama böylesi daha sağlıklı duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. salatan nefis görünüyor.canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. mantarı hiç bu şekilde denememiştim ama çok güzel görünüyor ellerinize sağlık .Sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık.muhteşem görüntü rengarenk yenilmez mi bu salata.sevgiler.anneler gününüz kutlu olsun......

    YanıtlaSil
  5. mantarin her hali nefis oluyor saltasi bahar gibi rengarenk enfes olmus eline saglik canim
    Anneler günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  6. SALATAN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELLERİNE SAĞLIK..
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  7. cnm arkadaşım guzel yorumun ıcın çok teşekkur ederım.
    bende mantarı çok sevıyorum.özellıkle mantarlı pılavı.ellerıne sağlık...

    YanıtlaSil
  8. Hepimizin anneler günü kutlu olsun tüm annelerin .

    YanıtlaSil
  9. BİZİM ICIN HERSEYE KATLANAN, HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNELERİNE … ANNELER GUNUNÜZ KUTLU OLSUN

    YanıtlaSil
  10. salatan gercekten cok enfes görünüyor. istah kabartiyor adeta.
    ANNEler günün kutlu olsun canim.

    YanıtlaSil
  11. Oh! the love for corns is adorable.... I love corn..its taste the way I feel it in my mouth..very soft, crisp & mushy..... Awesome capture....

    Happy Mothers Day!!!!

    Ash...
    (http://asha-oceanichope.blogspot.com/)

    YanıtlaSil
  12. Ellerinize sağlık..Mantarı birde böyle deneyelim..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler