malzeme
- 4 yumurta
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 paket kabartma tozu
- Limon kabuğu rendesi
Serbeti için
- 5 su bardağı su
- 4 su bardağı toz şeker
- Yarım limon suyu
Yapılışı
- ilk önce şerbeti kaynatırız.
- Derin bir kabin icinde kek hazırlar gibi hamurumuzu miselen hazırlarız fırına süreriz.
- 175 derecede pisirin.
- Piştikten sonra şerbetimizi ılık olarak dökeriz.
- Soğuduktan sonra servis yapılır.
- Arkadasim Meryem hazirladi revaniyi biz cok beyendik tam puan.
- Üzerinehindistan cevizi rendelenmis tatmamlayin
- . Afiyet olsun
19 yorum:
ellerıne saglık.
gülcancım nefis görünüyor revaniyi çok severim ellerine sağlık
Şeker sorunumdan dolayı tatlılardan uzak duruyorum lakın revanıyı görünce nefis istemedı değil hani..
Ellerıne sağlık ..
Sevgiler.
Bayılırım revaniye.Çook güzel gözüküyorjkö.Ellerine sağlık.
revaninin üzerine kar yağmış süper görünüyo eline sağlık
yine cok guzel bir tarif eline saglik
Çok severim canım, nefis görünüyor ellerine sağlık.
Ellerinize sağlık. Revani en sevdiğim tatlılardan bir tanesidir.
Saygılar.
Gülcan abla revani hic yapmadim,daha cok birileri yapiyorduda yiyordum:))
Insallah denicem birgün...
Ellerine saglik canim...
Sevgilerimle
Babam çok sever revaniyi. Görse şimdi isterdi :) Ellerinize sağlık.
HOLA BUENOS DIAS
UNA TARTA DELICIOSA
TOMO NOTA DE LA RECETA
PETONETS SUSANNA
Revani nefis görünüyor Gülcancığım eline sağlık.İzmirden kucak dolusu sevgiler...
oh oh yemede yanında yat harika olmuşlar ellerine sağlık
Gülcan hanım bu ne enfes revani böyle ellerine sağlık... Bu söze katılıyorum tatlılar Gülcandan... sevgilerimle...
sıcak mesajınız için çok teşekkür ederim güzel paylaşımlarda bulunmak ümidi ile.....
bu arada revaniye bayılırım ellerinize sağlık
spettacolare questo dolce!! complimenti!
Gülcancığım tatlı süper arkadaşının ellerine sağlık.İyi geceler.
canım ellerine sağlık ne güzeldew kabarmış maşallahh:))
Canım,
ellerine sağlık. Maaşallah ne güzel kabarmış.
Sevgiyle kal.
Yorum Gönder