malzeme
- 3 su bardak basmati pirinc
- 3 su bardak ilik su
- 1 tatli kasik tuz
- 2 yemek kasik tere yagi
- yarim su bardak haslanmis misir
- maydanoz
- Pirinci yikayip süzdürün.
- Teflon tencereye yagi katip eriyince pirincci icine katip orta ateste karistirin 2-3 dakika kadar.
- Maydanozu yikayip incecik dograyin .
- Misiri konserve kullaniyorsaniz sudan gecirin.
- Pirincin suyunu katip misir ve maydanozu tuzunuda katip atesini kisin tencerenin altini kisik ateste yavas yvas pissin.
- Ben yaninda kasarli mantar la servis yaptim.
http://tatllar.blogspot.com/ bu pilav nefis bir pilav
Hayırlı haftalar olsun SEVGİLİ GÜLCAN..
YanıtlaSilPilav harika görünüyor..Basmati pirincin cinsimidir, ilk defa duyuyorum..
Mantarlarda sıcak sıcak enfes olmuşlardır..
ellerine sağlık..
Gülcancım ellerine sağlık pilav nefis görüyor yanındaki mantarlarda ye beni diyor:)) öptüm canım...
YanıtlaSilIyi haftalari dileklerimle, ellerine saglik diyorum arkadasim.... Sevgilerimle,
YanıtlaSilÇok iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Canım ellerine sağlık,çok hoş görünüyor.Kocaman öptüm.....
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK..MANTARALA BİRLİKTE SUNUMU DA ÇOK HOŞ OLMUŞ SEVGİLER:)))
YanıtlaSilablam yine nefis görünüyor ellerine sağlık...hani banada site yapacaktık unuttun beni burda sen.. öpüyorum seni....
YanıtlaSilsunum çok güzel ellerine sağlık ..
YanıtlaSil