malzeme
- 125 gram yumusak margarin
- 1 tane yumurta
- 1 tane kabartma tozu
- 1 paket vanilya sekeri
- 2 yemek kasik yogurt
- 3 su bardak elenmis un
- 1,5 bardak pudra sekeri
- yarim cay bardak antep fistigi
- Yumurta , margarin, seker ve şekerli vanilini iyice çırpın.
- Daha sonra un ve hamur kabartma tozunu karıştırıp yogurda ekleyip yugurun.
- Yumuşak bir hamur oluncaya kadar yugurun.
- Antep fistigida katip devam yugurup ceviz büyüklügünde yuvarlak toplar yapip.
- Tepsiye siralayip yaklasik 7-8 dakika dinlenmeye birakin.
- 175 derecede pisirin üzeri pembelesinceye kadar .
- Üzerlerine soguyunca ince sürtülmüs antep fistigi sepileyin afiyetler olsun.
Selam Gülcancım.Kurabiyelerin nefis gözüküyor.Sevgilerimi bırakıyorum sana.Görüşmek üzere...
YanıtlaSilSelam Gülcancım.Kurabiyelerin nefis gözüküyor.Sevgilerimi bırakıyorum sana.Görüşmek üzere...
YanıtlaSilGülcan cığım,ellerine sağlık.Çok nefis görünüyor.
YanıtlaSilgülcancım ellerine sağlık.
YanıtlaSilellerine sağlık canım.
YanıtlaSilLailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver. Hayırlı cumalar
selam canim ellerine saglik cok nefis görünüyor kurabiyeler
YanıtlaSilbir tane aldim ve kactim :)))
sevgilerimle
Kurabiyeler hem şık hem leziz görünüyor..!
YanıtlaSilSevgi ve selamlarıma,cici cumalar..
Ellerine sağlık Gülcanım harika görünüyor
YanıtlaSilEllerine saglik, cok ama cok leziz gorunuyor.
YanıtlaSilGuzel bir hafta sonu diliyor, sevgilerimi gonderiyorum.
ELLERİNE SAĞLIK .
YanıtlaSilBU ARALAR HAVALARIN SOĞUMASINDAN MIDIR NEDEN İNSANIN CANI HEP ŞEKERLİ ŞEYLER ÇEKİYOR:))
SEVGİLER