9 Mart 2011

Karnıbahar Kızartması


malzemeler
  • 1 tane orta boy karnibahar
  • 2 tane yumurta
  • 1 cay bardak süt
  • tepeleme 4 yemek kasik un
  • 1 tatli kasik tuz
  • ay cicek yag kizartmak icin
hazirlanisi
  • Karni bahari yikayip parcalara ayirip hafif haslayin.
  • Yumurtayi cirpin bir derin kasenin icersinde.
  • Süt ve tuzu katip devam cirpin.
  • Haslanmis karnibaharlarin suyunu iyice süzdürün.
  • Tavaniza ay cicek yagi katip yag kizica karnibaharlari yumurtali karisima beleyip cikartin .
  • Kizgin yagin icersine siralayip sagli sollu kizartin.
  • Ben yaninda salata ile servis yaptim.
  • isallah su blog sorunu yasagi kalkarda arkadaslarimiza tekrar kavusuruz .
  • Hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsun.

8 yorum:

  1. Eline sağlık nefis görünüyor kızartman denemeye değer canım

    YanıtlaSil
  2. Senin de ellerine saglik gülcanim... Sevgilerimle, iyi geceler...

    YanıtlaSil
  3. hmm annemde hep yapar :) ellerine saglik canim..sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Himmm..pek sevmem ama bu görüntü dene diyen cinsten,ellerine saglik, sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Gülcan,

    Blogların kapanması sorununu sık sık yaşıyoruz. Blogger olmaya devam ettikçe yapacak pek bir şey yok.En iyisi başka sunucuya taşınmak. Seninde geçmiş kadınlar günün kutlu olsun.
    Karnıbahar harika.

    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  6. karnıbaharın en lezzetli hali:)Elleriine salık canım

    YanıtlaSil
  7. canım ellerine sağlık bende severek yapıyorum karnabahar kızartmsını. hele yanın da bir de asrımsaklı yoğurt varsa harika oluyr..

    YanıtlaSil
  8. Karnibaharin her türlüsünü cok severim ama bu favorimdir. Ellerine saglik Gülcancim nefis olmus.

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler