12 Mart 2011

milföy hamurunda sebzeli ton balik

Ton balik sebzeli nefis









malzemeler
  • 1 paket hazir milföy hamuru.
  • 1 tane konserve ton balik
  • yarim cay bardak kadar haslanmis misir
  • yarim havuc
  • 2 yaprak pirasa2-3 yemek kasik rendelenmis kasar
  • 1 cay kasik  kirmizi pul biber
  • 1 tutam tuz baligin tuzu yeterli gelebilir
  • ceyrek limon
  • yarim cay kasik karabiber
Hazirlanisi
  • Havucu ve pirasayi yikayip dograyin yarim yemek kasik yagda yumusayincaya kadar  üzeri kapali pisirin.
  • Ocagin alti kapatinca sogumaya birakin pirasa ve havucunuzu.
  • Tüm lazemeleri bir kasenin icersinde karistirin.
  • Kasari rendeleyin üzerine .
  • Hamurunuzu  esit sekilde kesin benim hamurum tek parcaydi hazir dondurulmamislardan.
  • Kasiklan 2 ser yemek kasik harcinizda hamura koyup kenar kisimlari parmaginizla büzün.
  • Üzerine yumurta sarisi ve susam sepileyip 170 derecede pisirin üzeri nar gibi kizaran deyince.
  • Bu darifden 6 tane cikti  balik yerine tavuk etide kullana bilirsiniz afiyetler olsun .

7 yorum:

  1. günaydin canim ,sabah sabah dökdürmüssün cok lezzetli görünüyor ellerine saglik.
    sana etliklik daveti biraktigimi saniyorum, eyer birakmadiysam özür dileyerek tekrar davet ediyorum, 63PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ hala devam ediyor , katilirsan sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık harika görünüyorlar bayıldım,çok değişik olmuşlar sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. ellerine saglik, cok lezzetli görünüyor mutlaka denicem

    YanıtlaSil
  4. Ooff Gülcancim nefis ôtesi olmus bu!! Ellerine saglik mutlaka deniyecegim!!! cici bir pazar gunu diliyorum. Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. Riquisiimoo, me llevo un trocito, un beso.

    YanıtlaSil
  6. Gülcancigim yine harikalar yaratmisin..Ellerine saglik..
    Sevgiler
    Cali

    YanıtlaSil
  7. Elleriniz dert görmesin çok güzel görünüyor. En kısa zamanda deneyeceğim... Sevgilerle.

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler