malzemeler
- 3 tane patates
- yarim karni bahar
- 2 tane havuc
- 1 tutam maydanoz
- 1 cay kasik kirmizi pul biber
- 3 yemek kasik zeytinyag
- tuz
- yarim limon suyu
- 1 dis sarimsak
- Tencerenin icersine 1,5 bardak su katip icersine tuzunuzuda katin kaynamaya baslayinca sebzelerinizi icersine birakin tencerenin kapagini kapatip orta hateste pisirin .
- Patates ve havucu tencerenin alt kismina koyun karnibahar daha kolay pisiyor.
- Patatessi kotrol edin yumusayinca sebzenin suyunu süzdürün.
- Maydanozu ayiklayip yikayin incecik dograyin.
- Sarimsagida tencerenin icersine rendeleyin.
- Pul biber ,zeytin yagi ,limon yuyunu ve maydanozuda katip bir karistirin .
- Servis tabaginiza alip afiyetler olsun zeytinyagli sebze hazir.
- Hem de bir salata olarakta servis edebilirsiniz
merhabalar canım nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum her zaman bekliyorum
YanıtlaSiltarifinde harika gayet sağlıklı bir yemek
görüşmek dileği ile canım
bu tam benlik bir tarifmiş canım.sebze hastası biri olarak tarifi çok beğendim.inşallah deneyecem.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilTam yaz yemegi olmus sevgili Gülcan, ellerine saglik, sevgiler
YanıtlaSilzehra
şu aralar yemem gereken en önemli yemek aslında. Neredeyse hiç sebze tüketmiyoruz yaa.. ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgili arkadaşım benim.
YanıtlaSilellerine sağlık diyorum.nefis olmuş maharetlim.
sana sevgilerimi gönderiyorum.
Ellerine saglik gülcan abla.
YanıtlaSilCok nefis ve saglikli bir yemek olmus.
Sevgiler
AAAA ne güzel bir tarif. Tam benlik hempratik kem sağlıklı.
YanıtlaSilDeneyeceğim mutlaka ellerine sağlık.
süper bir salata olmuş ellerinize sağlık
YanıtlaSil