22 Ağustos 2011

Etli kabak dolmasi DOLMA TARIFI

malzemeler
  • 4 tane kabak
  • 300 gram kiyma
  • 1 tane kuru sogan
  • yarim cay bardak  rendelenmis kasar peyniri
  • kara biber
  • tuz
  • 1 dis sarimsak
  • nane
  • kükük domates
hazirlanisi
  • Sogani rendeleyin  kiyma ,tuz,kara biber  ,sarimsak  ,kasar ve nane  karistirip yugurun.
  • Kabaklari 2 ser parmak kalinliginda kesip  orta kismini  kasikla cikartip ic kismini doldurun kiymayla
  • Cery domatesleri ortasindan kesip her kabak dolmasinin üzerine bir tane koyun.
  • Firin tepsisine yarim bardak su döküp kabaklari  siralayin  180 derecede firin da pisirin.http://tatllar.blogspot.com/http://tatllar.blogspot.com/

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor , ellerine sağlık,afiyet bal şeker olsun

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım çok iştah açıcı görünüyor afiyetle

    YanıtlaSil
  3. bayılırım kabak dolmasına ellerine sağlık canım.afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  4. yanınada yoğurt güzel gider ikisi
    ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar farklı olmuş,eminim tadı güzeldir,ellerinize sağlık,sevgiler
    http://cafemis.com

    YanıtlaSil
  6. Kabak ve kıyma harika fikir,çok ne nefis gözüküyor Gülcan'cım..
    Ellerine sağlık..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler