malzemeler
- 200 gramlik mantar konsevesi tazesi varsa daha iyi olur
- 3 su bardak bulgur
- 4 tane domates
- 2 sap maydanoz
- tuz
- 1 tatli kasik aci biber salcasi
- 2 sis sarimsak
- 1 cay kasik kara biber
- 3 yemek kasik tere yag
hazirlanisi
- Tencereye yagi katip eriyince mantarin suyunu süzdürüp icersinde kavurun .
- Domateslerin kabuklari soyup küp ,küp dograyin tencerenin icersine .
- Bulguru katip kaynarmis 4 bardak su ilave edin tencereye .
- Maydanoz ,salca ve sarimsagida dograyin icersine .
- Baharat ve tuzunuzuda katip bir karistirip en düsük ayara getirin ocagi 4-5 dakika sonra kapatip tencerede dinlenmesini sagliyin.
mantar yemiyorum ama bulgur pilavını çok severim.ayrıca görüntü süper canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilBulgur pilavını pirinç pilavına tercih ederim her zaman. Hele böyle mantarlı olanını çok daha fazla severim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilbulgur pilavı nasıl olursa olsun yerim ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilEllerine saglik Gülcanim... Seni arayamadim, kusura bakma... Sana bahsettigim durum....?? Ilk firsatta arayacagim... Sevgilerimle,
YanıtlaSilçok lezzetli görünüyor edeşım ellerine sağlık.
YanıtlaSilnefis gözüküyor,ellerine sağlık
YanıtlaSilellerine sağlık canım benim mantar ve bulgur bayılırım
YanıtlaSilBulgur pilavını çok severim ama hiç mantarlı denemedim eminim çok lezzetli olmuştur ellerinize sağlık...sevgiler:)
YanıtlaSilmantarid a cok sev erim bulgur pilavinida, ikisi birbirine cok yakismis
YanıtlaSilElelrien saglik canim
Sevgiler
Sefa
Bulgurla olan hic bir seyi sevmem ama bu güzel olmus ellerine saglik
YanıtlaSil