malzemeler
- 1 kilo tavuk taslicasi
- 3 tane kuru sogan
- tuz
- kara biber
- 3-4 yemek kasik ay cicek yag
hazirlanisi
- Taslicalari temizlenmis aldim.
- Tekrar yagli kisimlarini kestim ve iyice yikayip dogradim.
- Sogani soyup küp ,küp dogradim .
- Bir teflontavaya yag koyup soganlar hafif pembelesince taslicanin suyunu iyice süzdürüp tavanin icersine birakin.
- Biraz kavurun beraber üzerine tuzunu ve karabiberini ekleyip tavanin kapagini kapatip orta hateste pisiruin.
- Ben yaninda bulgur pilavi ve taslica sevmeyenler icin tavuk servis yaptim .
mükemmel ötesi bir görüntü.tebrikler...
YanıtlaSiltavuk etini hep sevmişimdir yumuşacık ellerine sağlık canım sevgiler
YanıtlaSiletle aram pek yok da, o bulgur pilavı beni cezbetti :) çoook severim çok. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...
YanıtlaSilher zamanki o enfess sunumm:))
YanıtlaSilcann alıcı resimler:)
ellerine sağlık canım...
sevgilerimle...
ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK BENDE ÇOK SEVERİM TAŞLIĞI.. NASILSIN ÖZLEDİM SİZLERİ.. PAŞACIK SİTESİNE YENİ RESİMLER KOY ARTIK ÖPÜYORUM KUZEN HATİCE...
YanıtlaSilnefis gözüküyor,ellerine sağlık.
YanıtlaSilcanim tavuk taslicasi nedir hic duymadim daha önce.
YanıtlaSilmmmm nefis olmuş canım,ellerine emeğine sağlık..
YanıtlaSilKekinden de aldım bir dilim :)
Sevgilerimle..
Tavuk taşlığa bayılırım.Uzun zamandır bu kadar güzel bir yemek bloğu görmemiştim.Tüm lezzetler evetttt bunu da yapmalıyım dedirtiyor.Gül de en sevdiğim çiçektir.Kısacası harikasın kardeşim.
YanıtlaSil