25 Ekim 2011

Havuçlu Revani

Havuçlu Revani



malzemeler
  • 4 tane yumurta
  • 1 su bardak toz seker
  • 1 su bardak yogurt
  • 1 su bardak un
  • 2 uu bardak irmik
  • 1 su bardak rendelenmis havuc
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 1 tane kabartma zozu
serbeti icin malzemeler
  • 3 su bardak toz seker
  • 3 su bardak su
  • ceyreklimon suyu
hazirlanisi
  • Yumurta, şeker köpürene kadar çırpılır.
  • Diye malzemeleride ekleip cirpin.
  • Havucu tiraslayiip rendenin ince kismi ile rendeleyin.
  • kivamin icersine katip karistirin .
  • Ben borcam kullandim .
  • Kalibi yaglayip unlayin kivami icersine bosaltip önceden isitilmis 170 derece firinda pisirin .
  • Serbetinizi ilik olarak tatlinin üzerine dökün ikiside ilik olsun daha iyi bir tatli elde edeceksiniz .
  • Ben üzerine file badem döktüm .

19 yorum:

  1. OFFF nefis olmuştur gerçekten. Bu ara rejimde olduğum için yapsamda yiyemiyorum.
    Ellerinize sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık farklı bir lezzet havuç sever biri olarak mutlaka denemeliyim.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık farklı bir lezzet havuç sever biri olarak mutlaka denemeliyim.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım..nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım duydum ama daha denemedim bende afiyetle sevgiler

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık canım sağlıkla kal..

    YanıtlaSil
  7. Havuçlu çok farkli olmus denemek lazim ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  8. bayram yaklaşıyor.bol bol tatlı tarifi görmek istiyor insan...çünkü ne yapsam diye düşünüyoruz.bu çok güzel bir tatlıya benziyor.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık nefis görünüyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Bayram yalasirken iyi bir alternatif , degisik bir tatli olmus havuc tadiyla eline saglik canim

    YanıtlaSil
  11. Bende revani var, bugün biter:) Çok güzel olmuş, çok ellrine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Gülcan havuçlu revani hiç yemedim, ama havuçlu tatlıları çok severim.eminim çok güzel olmuştur.
    eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  13. revani olur, limonlusu süper olur, ama havuçlusunu ilkkez gördüm :) harika. ellerine sağlık.

    Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. harikaaa görünüyor gülcancığım,eline sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. gülcan hanim tariflerinizi deniyorum inanin cok memnun kaliyorum.bensize belis talisiyla ilgili bir sey soracagim.ben firin tepsisinde yapmak istiyorum sosu yetermi acaba serbetide artirmaya gerek varmi birde kac dakika kaynatiyorsunuz.bardak ölcünüz kac mili gram acaba

    YanıtlaSil
  16. Selam Lacigim bende firin tepsisinde yapiyorum belis tatlisini sosu üzerine tam geliyor aralarina kasikla düküp sürün kalalini üzerine dökün .pistikten sonra iliyinca serbetinide ilik dökün sevgiler canim öptüm.

    YanıtlaSil
  17. ellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu. bahar y.

    YanıtlaSil
  18. ellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu,

    YanıtlaSil
  19. ellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu. bahar y.

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler