malzemeler
- 4 tane yumurta
- 1 su bardak toz seker
- 1 su bardak yogurt
- 1 su bardak un
- 2 uu bardak irmik
- 1 su bardak rendelenmis havuc
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma zozu
serbeti icin malzemeler
- 3 su bardak toz seker
- 3 su bardak su
- ceyreklimon suyu
hazirlanisi
- Yumurta, şeker köpürene kadar çırpılır.
- Diye malzemeleride ekleip cirpin.
- Havucu tiraslayiip rendenin ince kismi ile rendeleyin.
- kivamin icersine katip karistirin .
- Ben borcam kullandim .
- Kalibi yaglayip unlayin kivami icersine bosaltip önceden isitilmis 170 derece firinda pisirin .
- Serbetinizi ilik olarak tatlinin üzerine dökün ikiside ilik olsun daha iyi bir tatli elde edeceksiniz .
- Ben üzerine file badem döktüm .
OFFF nefis olmuştur gerçekten. Bu ara rejimde olduğum için yapsamda yiyemiyorum.
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
Sevgiler
ellerine sağlık farklı bir lezzet havuç sever biri olarak mutlaka denemeliyim.
YanıtlaSilellerine sağlık farklı bir lezzet havuç sever biri olarak mutlaka denemeliyim.
YanıtlaSilellerine sağlık canım..nefis görünüyor..
YanıtlaSilellerine sağlık canım duydum ama daha denemedim bende afiyetle sevgiler
YanıtlaSileline sağlık canım sağlıkla kal..
YanıtlaSilHavuçlu çok farkli olmus denemek lazim ellerine saglik canim
YanıtlaSilbayram yaklaşıyor.bol bol tatlı tarifi görmek istiyor insan...çünkü ne yapsam diye düşünüyoruz.bu çok güzel bir tatlıya benziyor.ellerine sağlık.
YanıtlaSilEllerinize sağlık nefis görünüyor.Sevgiler.
YanıtlaSilBayram yalasirken iyi bir alternatif , degisik bir tatli olmus havuc tadiyla eline saglik canim
YanıtlaSilBende revani var, bugün biter:) Çok güzel olmuş, çok ellrine sağlık.
YanıtlaSilGülcan havuçlu revani hiç yemedim, ama havuçlu tatlıları çok severim.eminim çok güzel olmuştur.
YanıtlaSileline sağlık canım
revani olur, limonlusu süper olur, ama havuçlusunu ilkkez gördüm :) harika. ellerine sağlık.
YanıtlaSilKahve Dükkanı'ndan sevgiler..
harikaaa görünüyor gülcancığım,eline sağlık,sevgiler...
YanıtlaSilgülcan hanim tariflerinizi deniyorum inanin cok memnun kaliyorum.bensize belis talisiyla ilgili bir sey soracagim.ben firin tepsisinde yapmak istiyorum sosu yetermi acaba serbetide artirmaya gerek varmi birde kac dakika kaynatiyorsunuz.bardak ölcünüz kac mili gram acaba
YanıtlaSilSelam Lacigim bende firin tepsisinde yapiyorum belis tatlisini sosu üzerine tam geliyor aralarina kasikla düküp sürün kalalini üzerine dökün .pistikten sonra iliyinca serbetinide ilik dökün sevgiler canim öptüm.
YanıtlaSilellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu. bahar y.
YanıtlaSilellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu,
YanıtlaSilellerine saglik ablacim, denedim ve cok lezzetli oldu. bahar y.
YanıtlaSil