24 Ocak 2012

Hindi Boyunu patatesli



malzemeler
  • Hindi Boyunu yaklasik yarim kilo
  • 2 tane sivri biber
  • 3 tane patates
  • 1 tane kuru sogan
  • 2 dis sarimsak
  • 3 yemek kasik domates dalcasi
  • 3-4 yemek kasik yag
  • tuz ,kara biber
hazirlanisi
  • Kasabiniza dilimletirin hindi  boyun etini .
  • Patatesi soyup yikayip dodrayin küp seklinde.
  • Biberinizi ve soganida soyup dograyin .
  • Sarimsak kullandim  .
  • Salcayi 1 kase suda karistirdim tuz ve kara biber ile .
  • Ben düdüklü tencerede pisirdim .Tüm malzemeyi koyup tencerenin kapagini kapatin .Afiyetler olsun .

8 yorum:

  1. bıldırcın,hindi ohh iyi bakılıyor ev halkı ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  2. tam ziyafet olmuş afiyet olsun yanındada ayranla iyi gider ellerine sağlık gülcanım:))

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım,afiyet şeker olsun....

    YanıtlaSil
  4. LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  5. nefis görünüyor ellerine sağlık canım
    sevgile:)

    YanıtlaSil
  6. Hindi lezzeti baskadır alinize saglik olsun.
    Köyümü özledim şimdi..))

    YanıtlaSil
  7. Afiyet olsun yiyenlere..seninde ellerine sağlık..Çok güzel bir yemek..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. boyun eti yumuşak ve lezzetli olur. görüntüsü nefis ekmekle mis ellerine sağlık afiyet olsun...

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler