malzemeler
- 3 su bardak un
- 3 tane yumurta
- 1,5 su bardak toz seker
- yarim su bardak aycicek yag
- yarim su bardak süt
- 2 tane portakallin suyu
- 1 yemek kasik nisasta
- 3 yemek kasik hindisdan cevizi
- 1 tane kabartma tozu
- 1 tane vanilya sekeri
hazirlanisi
- Cirpma kabinin icersine yumurta ,yag ve sekeri ekleyip mikserle cirpin.
- portakalin suyunu katin icersine .
- Vanilya sekeri ve sütdüde katip devam cirpin.
- Hindisdan cevizinizide ilave edin icersine .
- Unun icersine kabartma tozunu ve nisastayi katip yavasca eleyerek malzemenin icersine ilave edin.
- Kasikla iyice bir karistirip yaglanmis ve hindistan cevizi sepilenmis kaliba hamuru katip 175 derecede pisirin kekinizi .
- Afiyetler olsun
Elinize saglik olsun harika olmus. Ne kadar guzel kabarmis masallah...
YanıtlaSilSevgili Gülcan, Ellerine sağlık.
YanıtlaSilKekin çok hoş görünüyor. Sevgiler,
ohhh gülcancım ne güzel görünüyor kek.ellerine sağlık.
YanıtlaSilgülcanım kekinin maşallahı var böyle kızartamayorum ben ;acaba silikon kek kalıbımı kullandın?
YanıtlaSilellerine sağlık sevgiler:))
hindistan cevizi keklere kurabiyelere çok yakılıyor elerine sağlık canım yine pufidik nefis bir kek
YanıtlaSilHarika görünüyor, tarif icin tesekkürler! : )
YanıtlaSilEllerine sağlık,bende arada kekin içine koyuyorum hindistan cevizi çok güzel oluyor..Sevgiler:)
YanıtlaSilne güzel kokmuştur hindistan cevizi ,eline sağlık canım:)
YanıtlaSilhayirli aksamlar Dilekcigim ben celik bir kalibda kekimi yaptim.
YanıtlaSilgülcan
YanıtlaSilçok güzel görünüyor:)
ellerine sağlık
ilk fırsatta deneyeceğim
gülcan
YanıtlaSilçok güzel görünüyor:)
ellerine sağlık
ilk fırsatta deneyeceğim
kaç yumurta kullandınız?
YanıtlaSil