11 Şubat 2012

Kızarmış Hellim Peyniri



malzemeler
  • dilimlenmis hellim peyniri 
  • nane ,kirmizi pul biber,kekik
  • kizarmak icin aycicek yag
hazirlanisi
  • peynirleri dilimleyip suda bekleti tuzu gitsin diye .Bir pecete ile kurulayip üzerlerine nene ,pup biber ve kekik serpistirip teflion tavaya yarim cay bardak kadar yag ilave edin .
  • Orta ısıda her iki tarafını 3-4 dakika kızartın. 
  • Cok nefis bir peynir sabah kahvaltida nefis oluyor afiyetler olsun.

6 yorum:

  1. Özellikle misafir kahvaltılarımın olmazsa olmazı,nefis gözüküyor.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. gülcancım ben geldim
    nasılsın canım
    :)
    kahvaltıdayım
    misss ekmekten aldım
    hellim çok yakışmış
    ellerine sağlık .

    YanıtlaSil
  3. Me encanta el queso, una receta la mar de sabrosa.
    Un besín.

    YanıtlaSil
  4. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Baharatlarla da daha da zenginleşmiş. Kahvaltıda süper olur.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. Çok severim kızarmış Hellimi. Fakat tuzlu olduğu için hemen tansiyonumu yükseltir yiyemem. Eline sağlık sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Hellim peynirini nasıl yesem mest oluyorum :) mesel yumurta ve mısır unu ile kızartınca daha bir başka oluyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler