malzemeler
- dilimlenmis hellim peyniri
- nane ,kirmizi pul biber,kekik
- kizarmak icin aycicek yag
hazirlanisi
- peynirleri dilimleyip suda bekleti tuzu gitsin diye .Bir pecete ile kurulayip üzerlerine nene ,pup biber ve kekik serpistirip teflion tavaya yarim cay bardak kadar yag ilave edin .
- Orta ısıda her iki tarafını 3-4 dakika kızartın.
- Cok nefis bir peynir sabah kahvaltida nefis oluyor afiyetler olsun.
Özellikle misafir kahvaltılarımın olmazsa olmazı,nefis gözüküyor.Ellerinize sağlık
YanıtlaSilgülcancım ben geldim
YanıtlaSilnasılsın canım
:)
kahvaltıdayım
misss ekmekten aldım
hellim çok yakışmış
ellerine sağlık .
Me encanta el queso, una receta la mar de sabrosa.
YanıtlaSilUn besín.
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Baharatlarla da daha da zenginleşmiş. Kahvaltıda süper olur.
Sevgiyle kal.
Çok severim kızarmış Hellimi. Fakat tuzlu olduğu için hemen tansiyonumu yükseltir yiyemem. Eline sağlık sevgiler,
YanıtlaSilHellim peynirini nasıl yesem mest oluyorum :) mesel yumurta ve mısır unu ile kızartınca daha bir başka oluyor :)
YanıtlaSil