malzemeler
- yarim bal kabagi yaklasik 2,5 kilo
- 4 su bardak toz seker
- 2 su bardak su
- üzerine ceviz
- Kabak cok yüyüktü yarisini kullandim.
- Aksamdan yikayip dilimledim .
- Tencereye siralayip sekeri ve kaynar iki bardak suyu ilave edin .
- Tencerenin kapagini kapatin 4-5 sat dinlensin .
- Orta hateste yavas yavas pisirin .
- Tatliniz soguyunca servis yapin.
- Üzerine ceviz ile servis yapin .
- Suyunuda serbet niyetine icin afiyetler olsun.
muhteşem görünüyor ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilnefis olsada yesek,ellerine saglik.
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Ne kadar da güzel görünüyor. Çok leziz ve iştah açıcı.
YanıtlaSilSaygılar..
Dün düşünmüştüm şöyle koca bir kabağım olsa da biraz tatlı yapsam, biraz püre yapsam diye.
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Canim cekti vallahi Gülcancigim, simdi ben sabah sabah nereden bulacagim kabagi..::( Sevgilerimle cok öptüm..:)
YanıtlaSilgülcancım bu kabağın değerini bir bilsek e vitamini deposu yaşlanmayı geçiktirir kırışıkları açar daha neler neler.
YanıtlaSilellerine sağlık aldım.
Canım ellerine sağlık bayılırım olsada yesem sevgiler.
YanıtlaSilbayılırım kabak tatlısına ellerinize sağlık sevgiler
YanıtlaSilİyi .. ben kabak gibi!
YanıtlaSilellerine sağlık canım...
YanıtlaSilsevgiler..
bence de,nefis olmuş ,eline sağlık...
YanıtlaSilGülcancım, nefis görünüyor. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilDaha biz kabak tatlısı yapmaya başlamadık ama fotosunu görünce özlediğimi fark ettim.
Sevgiler.
Amanin lokum gibi olmuslar masallah,
YanıtlaSilEline saglik olsun canim.
Ah bu cam onumde engel olmasa uzanip alirdim bri de cay koydum mu of of..
Hayirli gunler canim
Sevgiler..
Encok sevdigim tatli:))) Olsa idi vede yese idim..
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım çok severim ben üzerine servis ederken tahinde gezdiriyorum :)olsada yesek
YanıtlaSilgünde bes ogun yiyebilirim... cok seviyorum cooook.....
YanıtlaSilellerine saglik agzimin suyu akti....
Guten Morgen, ist wirklich interessante variante :-)
YanıtlaSil