Zeytinyağlı Taze Bakla
malzemeler
- 800 gram konserve bakla
- 1 kuru sogan
- 1 demet dere otu
- zeytin yag 3-4 yemek kasik kadar
- 1 yemek kasik biber salcasi
- 1 yemek kasik domates salcasi
- 2 dis sarimsak
- tuz
hazirlanisi
- Ben konseve kullandim baklayi 2 ki sise konseveyi yikayip suyunu süzdürtün.
- 1 tane kuru sogani kavurun
- Biber ve domades salcasi da kavrulunca icersine tencerenin suyu süzdürülmüs baklayi ilave edin.
- Rendelenmis Sarimsak bolca taze dere otunu icersine dograyin.
- Tuzunuzu da katip 4-5 dakika orta hateste pisin .
- Soguk servis yaptim üzerine yine bolca taze rede otunu sarimsakli yogurt esliginde servis yaptim .
- Afiyetler olsun hayirli aksamlar.
çok güzel görünüyor bakla arkadaşım ellerine sağlık
YanıtlaSilBaklayla aram çok kötü ama sizin değişik tarifleriniz sayesinde galiba arayı düzelticez.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilzamanında dondurucuya atılabilir demek ki :) eline sağlık beceriklim
YanıtlaSilellerine sağlık gülcancım
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK ŞİFA OLSUN KUZUMA:))
YanıtlaSilvalla harika.Eline sağlık
YanıtlaSilben çok severim baklayı canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilBakla hiç yemedim ama gözüm arkadaki böreklere takıldı):
YanıtlaSilolsada yesek valla çok şahane görünüyorlar ellerinize sağlık.
YanıtlaSilBaklayi ancak konserve aliyorum,tazesi pek gelmiyor.Eline saglik ben pidelerden alayim.
YanıtlaSilBen de bekliyorum.
guzel bir tarif olmuş elinize sağlık
YanıtlaSilhttp://www.vpillssatis.gen.tr