- 2 tane sivri biber
- yaklaşık yarım kilo dana eti
- 2 tane kuru soğan
- 4 tane domates
- 4 tane patates
- 2 diş sarımsak
- 5 yemek kaşığı sıvı yağı ayçiçek yağı
- tuz , karabiber pulbiber
- 2 su bardağı su
Hazırlanışı
- Kabuklarini soyup pattes ,sarimsak ve sogani dograyin.
- Bibe ve etinizide ayri ayri dograyin.
- ilkönce eti kavuruyoruz tencerede sonra biber ve soğan içersine ekleyip devam kavuruyoruz
- Diğer patatesi ve sarimsagida içersine ekliyoruz
- Domatesimizide kabugunu soyup rendeliyoruz .
- Pepsini bir karistirip üzerine baharatlarinimizi sonra içersine suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatıyoruz
- Afiyetler olsun.
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor blogunuzu sürekli takipçilernizdenim başarılarınızın devamını diliyorum
YanıtlaSil