19 Mart 2012

PATATES KAVURMASI


malzemeler
  • 4 tane patates
  • 1 tane kuru sogan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 yemek kasik domates salcasi
  • 1 tatli kasik biber salcasi
  • 1 tutam kara biber
  • tuz
  • 4-5 yemek kasik ay cicek yag
hazirlanisi
  • Patatesleri haslayip kabuklarini soyup küp ,küp dilimleyin.
  • Tencereye yag koyup kabugunu soyup dilimlediginiz soganni kavurun.
  • Patateside icersine ekleyip 2-3 dakika kavurun.
  • Salcasini ekleyin 2-3 dakika kavurduktan sonra kiyilmis  maydanoz  ve tuz kara biberi ni ekleyip.
  • Ben yaninda firinda köfte ile servis yaptim .
  • Servis yapin afiyetler olsun. .

8 yorum:

  1. çok güzel görünüyor,canım çekti,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel olmus canim...
    ellerine saglik
    :-)))

    YanıtlaSil
  3. Oğlumun vazgeçilmezi
    Ellerine sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bayağıdır yapmadım hatırlattığın iyi oldu akşamki et yemeğinin yanına yapayım bende :)))
    ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. o tabağı aldım, müsadenizle...
    Çok sevilen ikilezzet, ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Eline saglik olsun canim tam benim istedigim patates olmuş..

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım patatesin görüntüsüne eline sağlık canım harika lezzetlidir de sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler