malzeme
- 4 Su bardağı un
- 1 Su bardağı beyaz peynir
- 2 Su bardağı tereyağ
- kıyılmış maydanoz
- 1 Çay kaşığı karbonat
- 1 Yumurta
- 1 Bardak su
- Tuz
- 1 Tatlı kaşığı şeke
- Unun ortası havuz gibi açılır,
- Yag yumuşak olsun ortaya konulur .
- Suyun icersine karbonat, tuz, şeker koyup eritip eklenir.
- Yavaş yavaş hamur haline getirilir.
- Yuvarlak yumak ,beze edilir.
- Pitzza kesergibi kesilip kenarlarinaİçine bir çay kaşığı peynirli iç konur rulo yapin.
- Üzerlerine yumurta sarisi sürün.
- Tepsiye siralayip ilik ortamda 10 dakika kadar bekletin.
- Önceden isitilmis firinda 175 derecede pisirin.
nefis görünüyorlar kesin deniyeceğim ellerine sağlık...
YanıtlaSilElelrine sağlık canım....
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.Poğaçalar harika görünüyor
YanıtlaSilGülcan kuruvasan gibi duruyor senin poğaça. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor.
Sevgiyle kal.
Merhaba canım harika görünüyor eline sağlık..
YanıtlaSilMerhaba gulcancigim nasilsin?pogacalarin cok nefis gorunuyor ellerine saglik afiyet seker olsun himmm birtanesini alip gidiyorum cayimla yiyecegim kibristan kucak dolsusu sevgiler:)))
YanıtlaSilPoğaçalar nefis görünüyor.Ellerine sağlık canım.Afiyet olsun.sevgiler...
YanıtlaSilarkadasim benim,görüyorum ki hic bos durmuyorsun.ellerine saglik.bu pogacanin tarifini hep ariyordum.kat kat nefis oluyor.öpüldün canim.selamlar
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık poğaçalar enfes olmuş şimdi çayımın yanına olsa ne iyi olur du :))
YanıtlaSilCanim arkadasim, yine sahaneler döktürmüssün... Ellerine saglik... Bir tane aliyorum poacandan... Sevgilerimle öpüyorum tatli yanaklarindan...
YanıtlaSil