malzeme
- 6 tane yumurta
- 1 su bardak un
- 1 su bardak irmik
- 1 su bardak ay cicek yagi
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma tozu
- 1 su bardak toz seker
serbeti
- 3 su bardak toz seker
- 4 su bardak su
- ceyrek limon
hazirlanisi
- ilk önce yumurta ve toz sekeri cirpin.
- Un ,irmik vanilya sekeri ,yag ve kabartma tozunuda ekleyip devam cirpin.
- Bir tarafdan sebetini kaynatin ve ilimaya birakin.
- Tatli da serbette ilik olmali serbetini üzerine dökerken. ben hindistan cevizi kullandim üzerine.
- Ceviz ,badem ,findik da kullana bilirsiniz.
- Bu tarifi ilk kez denedim ve cok memnun kadim arkadasindan aldim ilk kez de onda yemistim.
Ellerine saglik Gülcancigim... Bayilirim revaniye.... Bir dilim aliyorum izninle... Öpüyorum yanaklarindan....
YanıtlaSilof of süper, ellerinize sağlık. :)
YanıtlaSilEllerine sağlık nefis olmuş bir dilim alsam...
YanıtlaSilÇok sevdiğim bir tatlı görüntü nefis ellerinize sağlık..
YanıtlaSilBen revanide başarısız olanlardan biriyim. Cesaret edebilirsem bu tarifle denerim çünkü çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilhic su revaniyi tutturamam iyiki tarif verdin tam tarif yaparsam belki olur.sevgiler canim ellerine saglik
YanıtlaSilHHmmmmmmmmmmm ! un blog de gourmand ... j'aime.
YanıtlaSilMerci de ta visite sur mon blog et
BONNE ANNEE 2011 !
Finom
YanıtlaSilMerhabalar,
YanıtlaSilİadeyi ziyaretinize geldim. :)
Görüntüler nefis.
Sevgilerimle..e
Ben buna kısaca kurtarıcı tatlı diyorum:))
YanıtlaSilElelrine sağlık canım...
slm canim cok haklisinda ama ben yorumlarin ayarlarinida bilmiyorum desem:))
YanıtlaSilama bulcam ins.
uyarin icin tsk.ederim
ellerine sağlık canım pek sevilir bizdede bu tatlı..
YanıtlaSilen sevdiğim tatlıdır sık sık da yaparım
YanıtlaSilellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
cok sagol canim sayednde onuda ögrenmis oldum:)
YanıtlaSil