15 Şubat 2010

KIYMALI MAKARNA

kiymali makarna malzeme
  • 250 grammakarna
  • 1 tane kuru sogan
  • 3 yemek kasik ay cicek yagi
  • 200 gram kiyma
  • 3 yemek kasik domates salcasi
  • 4-6 yaprak nane taze
  • 1 dis sarimsak
  • 1 cay kasik kimyon
  • 1 tatli kasik kara biber

hazirlanisi

  • Makarnayi haslayin.Sogani soyun ve krendeleyin yagikatip soganlar pembelesince kiymayi ilave edin 3-5 dakika kavurun salca sarimsagi da icine katin 1 cay bardak su ilave edin .
  • Baharatlarini nanesini ince cik icine dograyin pisince servise hazir
  • Ben süzdürdügüm makarnamla sosu karistirdim .

11 yorum:

  1. Gülcanım ellerine sağlık bende bu akşam yaptım olsa hala yerdim:)))

    eninkider süper gözüküyor...

    YanıtlaSil
  2. en sevdiklerimin arasında ilk 3'dedir kıymalı makarna :)
    ellerine sağlık canım, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık.harika görünüyor.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine Saglik canim...
    cok nefis görünüyor....
    makarnayi cok severim degisik degsik soslar ile...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş canım.250 gr.bize yetmez ben bir paket yaparım:)Ellerine sağlık canımsın...

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    ellerine sağlık. Makarnanın hiç bir haline hayır diyemem.Yeni pişmiş makarnayı yemek ayrıcalık.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. Hi Gülcan,
    habe mir sofort gemerkt. Pfefferminze und Kümmel..Dankeschön
    Sieht sehr einladend aus und schmecken tut es auch so..Kompliment

    LG Jacob

    YanıtlaSil
  8. of of offf sıcak sıcak çok güzel olur yaaa
    şu öğlen saatinde de ne güzel gider şimdi ben azıcıkta kuru fesleğen eklerim ki tadı ve lezzeti daha da artar ..
    kalkıp yapsam mı kalktım bile....
    afiyet olsun bizee..

    YanıtlaSil
  9. Harika görünüyor, olsa da yesek:))) Benim de en sevdiklerim arasındadır.

    YanıtlaSil
  10. Ellerine saglik canim nefis gorunuyor..her cesidini severek yerim makarnanin.
    Biz de de bugun domates soslusu vardi..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  11. Pek nefis görünüyor. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler