ton balikli pitza TON BALIKLI PITZA
- 450 gram un
- 1 cay kasik tuz
- 20 gram yas maya
- 230 ilik su
- 2 yemek kasikzeytin yagi
- 1 doze konserve ton balik
- 1 kuru sogan
- 1 domates kabugu soyulmus
- 1 dis sarimsak
- 1,5 su bardak domates suyu
- 400 gram pitza kasari
- 2 tatli kasik pitza baparati
- Hamuru yugurup 4 de bölün yuvarlak beze edip üzerini kapatin
- Domates suyuna ben az miktar su kattim.
- Sodani kücük dograyin .
- Domatesin kabugunu soyup küp küp dograyin sarimsagive baharati karistirin
- Bezeyi merdaneyle acin ve catalla her tarafina batirin.
- dometes li karisimda her tarafina esit sekilde dagitin.
- kasri domatez suyunun üzerine.
- Baligida en üste ben kalan kasarida üzerlerine dagittim .
ilk yorum bendennnnn:))canım ellerıne saglık.ton balıklı hıc denemedım.süper olur.bu da bol malzemesıyle harıka görunuyor.sevgılerr:)
YanıtlaSilyaaaaaa ama görünüşü çoook güzel canm.tadı da harikadır eminim. keşki tadına da bakabilseydim :(
YanıtlaSilellerine kollarına sağlık.
sevgiler..
Pazar günleri icin hakikaten hem pratik, hem de (bana göre) moral verici bir yemek pizza... Ellerinize saglik... Bir dilim de ben aldim.... Sevgilerimle,
YanıtlaSilpizzaya bizde ailecek bayiliriz, seninkilerde nefis olmus
YanıtlaSilellerine saglik canim
ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM MUTLU BİR PAZAR DİLERİM AİLENLE
YanıtlaSilo ne güzel bir görüntü canım ellerine sağlık.Mutlu bir hafta sonu diliyorum canım.
YanıtlaSilPizzaya asla hayir diyemem!! Nefis gorunuyor. Diyetteyim, daha cok canim cekti simdi :)
YanıtlaSilCanim benim ya... Sagolasin tatli yorumun icin...Sen de gel beraber yiyelim pidemizi... Sevgilerimle,
YanıtlaSilyani öyle bir resim olmuş ki ....
YanıtlaSil:)))))
bakıp bakıp durdum gülcancığım :)
Merhabalar, yorumunuz için tesekkürler:)) Pizza yi çok severim hemen hemen her çesiti ellerinize saglik nefis görünüyor..sevgilerimle
YanıtlaSilharika bir görüntü,hemen denemem lazım,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsevgiler,selamlar.