11 Mart 2010

pasta ,pasta tarifleri

Mandalinali-Quark-pasta
mandalinali pasta


tabani icin malzeme
  • 250 gram un
  • 1 tane yumurta
  • 150 gram toz seker
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 100 gram yumusak margarin
  • 100 gram rendelenmis ceviz
  • 2 yemek kasik yogurt
ici icin
  • 1 Pck. Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe (peynir pastasinin mayasi )
  • 150 gram seker
  • 500 gram Speisequark (Magerstufe) (süzme yogurt yagsiz )
  • 150 gramyogurt
  • 2 tane yumurta
  • 3 yemek kasik süt
üzerine
  • 2 tane konserve mandalina
hazirlanisi
  • Tabaninin hamurunu yugurup yagladiginiz tepsiye elinizle cemberine de düzgünce yerlestirin.
  • Yumurtayi beyazindan ayirin.
  • Yumurta sarisi ,yogurt,Quark ,süt,Peynir mayasi ve sekeri iyice mikserlen cirpin.
  • Yumurta beyazini ayri bir kapta iyice kar beyaz oluncaya kadar cirpin.
  • Diyer cirptiginiz malzemenin icine yumurtanin beyazinida katip devam cirpin.
  • Borcamin icine hamurun üzerine kivami dökün.
  • mandalinanin suyunu süzdürün.
  • üzerine mandalina lari siralayin 170 derecede pisirin 65 dakika kadar pisme süresi
  • Ben resmini cekmeye firsatim olmadi suyu ve nisasta kullandim üzerine jel yaptim parlak görüntü veriyor
    http://tatllar.blogspot.com/ nefis bir pasta

23 yorum:

  1. Nefis görünüyor.O ne muntazam dizilme öyle:)
    ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  3. Oh! yummy !!!! How do u make that so tempting deary???? Very luscious is the look...... God Bless!!!!

    Ash....
    (http://asha-oceancihope.blogspot.com/)

    YanıtlaSil
  4. Canım ellerine sağlık pasta süper çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  5. Ellerine saglik canim enfes gorunuyor..

    YanıtlaSil
  6. Benim becerikli arkadaşım.Yine harika bir lezzet olmuş ellerin dert görmesin canım...

    YanıtlaSil
  7. MUHTEŞEM GÖZÜKÜYOR.....
    afiyetle yediniz değil mi? offf offf bizde ekrandan bakıp bakıp duruyoruz :o)))))

    YanıtlaSil
  8. mandalina ve quark eminim cok hafif ve lezzetli olmustur,eline saglik,bir gun birbirimize bu yaptiklarimizi tattirabiliriz insallah.

    YanıtlaSil
  9. Gülcancigim ufffffff buuu neeee
    adressini ver geliyorum seni kesin bir hafta kaliyorum hergün cesit sesit herseyden denemek istyorum neler yapmisin yine yaaaaaaa
    iyiki hamile degilim ;))) yoksa postayla yolardin artik ;)

    YanıtlaSil
  10. Canlarim hepinize cok tesekkür o güzel yorumlariniz icin sevgilerimle hepinize buradan kucak dolusu sevgiler öptüm.

    YanıtlaSil
  11. Çok değişik olmuş canım görüntüsü çok güzel tadınıda merak ettim doğrusu ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. SEVGILI ARKADASIM.PASTANIN HER TÜRLUSUNE BAYILIRIM.MUHTESEM GÖRUNUYOR. EMEGINE SAGLIK.
    SEVGILER...

    YanıtlaSil
  13. Yeme de yanında yat !
    Nefis bir görüntü..
    Ellerine sağlık afiyetler olsun bereketi ile..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Merhaba. Ellerinize sağlık, süper bir görüntü. Afiyetler olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. nasıl güzel olmuş, ellerine sağlık canım.. Mandalina mevsimi geçmeden denemeli.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. ellerine sağlık canımm mandalina bitti türkiyede artık yok:)) burada yok en azından nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
  17. ellerine sağık harika bir pasta olmuş

    YanıtlaSil
  18. Çok enfes görünüyor Gülcancım. ellerine sağlık,
    hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  19. Selam Gülcan.Blogumda ödülün var canım arkadaşım.Şimdide sizin isimlere link vermeye çalışıyorum.Uzun yazı çıkıyor.Herkesde öyle değil.Sevgiler.....

    YanıtlaSil
  20. http://yaseminlerim.blogspot.com/12 Mart 2010 12:29

    Ellerine saglik canim mandalinli kekin nefisssssss olmus afiyet seker olsun kizma bir dilimde ben aldim heheee kibristan kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Canım ellerine sağlık ...
    Hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil
  22. Hem icinde benim en sevdigim mandalinalar var hemde Käsekuchen, valla bayildim, ellerine saglik diyorum.

    Sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum.

    Selamlar ve kocaman öptüm.

    YanıtlaSil
  23. Canim ellerine saglik harika olmus!!!

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler