10 Mart 2010

HAMUR KIZARTMASI tarifi

HAMUR KIZARTMASI



Hamur için malzeme
  • su bardak un
  • 1/2 paket maya
  • 1 su bardak süt
  • 1 tatlı kaşık tuz
Kızartmak için
  • aycicek yag
Hazırlanışı
  • Hamuru yugurun dinlensin yumusak bir hamur.
  • Kücük bezeler koparip uvcunuzda yuvarlak halka seki verin kizgin yagin icine birakin
  • Hemen sagli sollu cevirip kizarinca cikarip pecetenin üzerine alin yagi ceksin
  • Soguyunca pudra sekeri üzerine veya seker sepileyin cocuklar icin nefis.

16 yorum:

  1. canim yaaa her yayinladigini tatmak istiyorum ardindanda yapmak istiyorum bunlari kimler yiyior ahh ahhh ;) yine dötürmüsün Öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. aslında kızartma tatlıları pek sevmem ama güzel görünüyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Cok severim ben bunlari.... Ne kadar leziz seyler yapiyorsun... Yeme dur bakalim bunlarin yaninda... Mümkün mü? Degil tabi... O zaman ne yapiyoruz,,, Yarin biz de bunlardan yapiyoruzzzz.. Sevgilerimle, hayirli aksamlar canim...

    YanıtlaSil
  4. Bloglar da bir lokma ve hamur tatlısı patlaması yaşanıyor canımız çekti ama ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. selam cok lezzetli görünüyor,ellerine saglik.cok begendim,sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Harika görünüyorlar,halka tatlı gibi,ellerin dert görmesin benim becerikli arkadaşım...

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık afiyetler olsun bereketi ile..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. uzaklardan aldım bir tane sabah kahvaltısına . eline sağlık canım . sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık canımm ne leziz görünüyor öylee:))

    YanıtlaSil
  10. Canım,
    ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
    Bayılıyorum bu çalışkanlığına.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. tatlisina da tuzlusuna da bayilirim eline saglik

    YanıtlaSil
  12. Ellerine saglik canim.Halka halka cok güzel görünüyor.
    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  13. eline sağlık gülcancım harika görünüyor sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Tam kahvaltilik, arada bir yemek guzel oluyor. Ellerine saglik!!

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler