8 Nisan 2010

balli citirlar

BALLI CITIRLAR

malzeme

  • 2 paket taze milföy hamuru taze (buzluktan olmassa daha iyi oluyor )
  • 1 tane yumurta
  • 200 gram ceviz
  • 50 gram tere yag
  • 5-6 yemek kasik bal
  • 3 tane vanilya sekeri

üzerisi icin pudra sekeri

hazirlanisi

  • Tere yagi eritip icine yumurtayi cirpin cekilmis ceviz ,bal ve vanilya sekerinide karistirin
  • Milföy hamuru nun üzerine bu karisimi kasikla sürün .
  • Diyer hamuru üzerine kapatin.
  • Bicakla 2 cantim eni 5-6 cantim uzunlamasina kesin.
  • Elinize alip elinizin birine saga birini hamurun ucundan kivirin .
  • Firinda 170 derecede pisirin.
  • Soguyunca üzerine pudra sekeri

22 yorum:

  1. Ellerine sağlık cnm. Bal gibi gel beni ye diyor:)

    YanıtlaSil
  2. ÇOK NEFİSLER,ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM...
    SEVGILER...

    YanıtlaSil
  3. ay cok güzel görünüyor...
    milföy hamuru olsaydi evde, hemen yapardim:(( Cok enfes görünüyor...
    Ellerine saglik canim...

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Gülcancım çok güzel görünüyor bunlar canım yaaaaaa.ELlerine sağlık Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş görünüyorlar.Lezzetide çok güzel olduğuna eminim.Ellerine sağlık.Afiyet şeker olsun.Sevgilerrrr.....

    YanıtlaSil
  6. gülcanım tam çocuklara göre bir lezzet.ellerine sağlık canım.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. balı çıtır olmuşlar hakkaten ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  8. tatlın çok şık görünüyo eline sağlık
    http://gulsahsimsek.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. milfoy hamuruyla r lezzet olmus pratik bir lezzet olmus eline saglik

    YanıtlaSil
  10. HARIKA GORUNUYOR COKTA PRATIK
    IYI FIKIR CEVIZLI SAHANE OLMUSTUR TADI ELLERINE SAGLIK CANIM
    SEVGILER

    YanıtlaSil
  11. complimenti!!oltre che belli..chissà che buoni!

    YanıtlaSil
  12. bu ne yaaaa, gülcancmm ellerine sağlık. çok güzel bir görüntü. tadın nasıl olduğuna dair ipucu veriyor. tekrar ek,llerine sağllık diyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  13. Canım ballı çıtırlar nefis görünüyor..Ama bir şey soracağım..
    milföy hamuruyla baklava gibi şerbetli tatlı yaptım..biraz tuzlu gibi oluyor..tatlının arasından tuz tadı hissediliyor..Sizde de oluyor mu?..sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. merhaba Gülcanım.Ne güzel bir tarif bu.Bayıldım.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  15. merhaba Gülcanım.Ne güzel bir tarif bu.Bayıldım.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  16. nefis omuş nefis gece gece nasılda imrendim.sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Çok farklı ve lezzetli gözüküyor canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  18. aksam aksam bakmam hic iyi olmadi , nasilda lezzetli görünüyorlar! Ellerine saglik ;)

    YanıtlaSil
  19. Merhabalar canim arkadasim.... Ellerine saglik... Cok lezzetli görünüyorlar.... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  20. selam görüntü muhtesem, cok begendim.daha önce salcali,peynirli ve baharatlisini yapmistim. bunuda enkisa zamanda deniyecegim.taze milföy hamuru nerden bulabilirim,ben sadece buzlukdakileri biliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Noyumberry kesinlikle tuz tadi yok ne seker ne zuz ben genelde tazesini aliyorum mühtedi daha kisa ama nefis lezlezli oluyorlar canim .
    Canlarim hepinize bu güzel yorumlariniz icin cok tesekkürler

    YanıtlaSil
  22. Gülcan bunlara bayıldımm harıka olmus ellerıne saglık canım.komşu fırında aynı böyle ıspanaklı çıkrıklar var.değişik ilavelerde denenebilir.bu arada taze milföyü nerden bulup alıyorsun? hiç görmedım marketlerde.bilgi verırsen sevınırım.sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler