malzeme
- Bir paket margarin yag (eritilmiş)
- Hamur için
- Bir kilo un
- İki çay kaşıkı tuz
- ilik su
- 1 tatli kasik kabartma tozu
- Bir bardak sıvı yag
- Yarım paket hazır haşhaş ezmesi
- Hamuru yugurup 8-10 dakika dinlendirin.
- mandalina büyüklügünde bezeler yapip elinizle acip hashastan 3 yemek kasik hasasi sürün
ayni islemi tekrar yapin hamuru üst üstte koyup kenallarini ortaya dogru katlayin ve
merdaneylen acin - Sacin cayranli pitza tavasinda yavas yavas pisirin .
- Pisince üzerine tereyag sürün
16 yorum:
çok güzel ellerine sağlık...
Cook lezzetli görünüyor! Ellerine saglik ;)
Bayılırım elelrine sağlık gülcanım...
Ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar.öptüm..
Gülcancığım eline emeklerine sağlık.İzmirden sevgiler.
gülcan Hanım harika gözüküyor canım çekti desem yalan olmaz nefis :)
canım ellerine sağlık.enfes görünüyor.sayfamda seni bekleyen ödülün var.sevgiler.
selam canımm bayılırım haşhaşın her turlusune çok guzel olmuş ellerıne sağlık...
ELlerine saglik canim benim... Afiyetler olsun... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...
Ellerine saglik canim, cok lezzetli görünüyor...öpüldün
Ellerinize sağlık. Ne kadar iştah açıcı görünüyor.
Saygılar.
harika görünüyor.
ellerine sağlık canım katmerler harika görünüyor...
afiyet bal şeker olsun
canım değişik geldi bana.. ellerine emeklerine sağlık.
Mmmm harika olmuş ellerine sağlık Gülcan hanım..
Hoşçakal..
Katmer harika gorunuyor herkes boyle guzel yapamaz maharet ister ,ellerine saglik canim..
Yorum Gönder