malzeme
- 4 tane yumurta
- 4 yemek kasik un
- 400 gram irmik
- 1 su bardak toz şeker
- 1 su bardak ispanak püresi
- 1 paket kabartma tozu
- Limon kabugu rendesi
- 5 su bardak su
- 4 su bardak toz şeker
- Yarım limon suyu
- üzerine hindistan cevizi ve findik
- Öncelikle şerbeti kaynatırız.
- Taze ispanek kullandim.
- 6-7 yaprak ispanak yikayip az suda haslayin ve mikserden gecirin 1 su bardagi olsun .
- Normal tarifde yogurt katiliyor yoksa ispanak yogurt kullanin .
- Diger tarafta aynı kekhamuru hazırlar gibi hamurumuzu hazırlarız .
- 170 derece fırına süreriz.
- Piştikten sonra tatlimiz şerbetimizi ılık olarak dökeriz.
- üzerine ben hindistan cevizi ve findik kullandim.
- Anneler günü pikniye gittik bu tatliyi oraya götürdüm nefis bir lezlet .
- Kesinlikle ispanak kokmuyor
canım gecen sana yazdığım uyarı gene çıkıyor ve her defasında çıkıyor bak engellerler seni haberin olsun
YanıtlaSilellerine sağlık tatlım nefis olmuş tatlın sevgiler
çok güzel görünüyor.ellerine sağlık sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım muhteşem gözüküyor... Benimde canım çekti bende pastasını yapayım :]
YanıtlaSilay şahane bir görünü yaa bayıldım ellerine sağlık harika olmuş
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık revaniyi çok severim ama ıspanaklısını hiç yemedim eminim güzel bir lezzettir.Afiyet şeker olsun.sevgiler...
YanıtlaSilıspanaklı revani pastasını biliyorumda revaniyi ilk kez duydum...eminim çok lezzetlidir eline sağlık
YanıtlaSilTek kelimeyle süper bir görüntü eminim tadıda güzeldir,ellerine sağlık.
YanıtlaSilOh! how yummy & luscious???? A sure memorable treat..... :-)
YanıtlaSilAsh...
(http://asha-oceanichope.blogspot.com/)
Ispanaklı tarifler görüntü olarak farklı ve çok güzel.. Ellerine sağlık. sevgiler canım...
YanıtlaSilSelamlar arkadasim ellerine saglik ispanakli revanin nefis gorunuyor afiyet seker olsun.( bende yapmistim gercekten hem vitaminli hemde nefis olmustu ) guzel bir aksam gecirmen dilegiyle sevgiler yaseminlerim.
YanıtlaSilRenkli cok hos olmus ve degisik gülcan ablacim...
YanıtlaSilEllerine saglik
Ispanaklı kek yaptım ama revanisini hiç denemedim.Çok güzel bir tat olmuştur.Ellerine sağlık,bu güzel tarife teşekkürlerrrr.Sevgi ile öpüyorum....
YanıtlaSil(Yayinlama istersen...) Merhabalar canim... Hayirdir insallah... Umarim ciddi birsey yoktur... Seni Allah izin verirse sabah arayacagim... Sevgilerimle öptüm...
YanıtlaSilellerine sağlık canım harika bir tarif süper, şu an yapıyorum nasipse akşama paylaşmayı düşünüyorum ,tekrar teşekkürler
YanıtlaSilfarklı tariflerini bekliyorum...
AEO
Görüntü süper..
YanıtlaSilBir türlü deneyemedim şu ıspankala renklendirme olayını ama çok hoş duruyor. Diyet durumlarımdayım şu anda. Şimdilik yapmıyorum kendimi frenleyemem diye :))
Sevgiler..Ellerine sağlık..
CANIMM ELLERİNE SAĞLIK:) NEFİS GÖRÜNÜYOR:))
YanıtlaSilellerinize sağlık rengi ve sünger görüntüsüne bittim ya:)) sevgilerimle...
YanıtlaSilCanım elelrine sağlık ....
YanıtlaSil