10 Haziran 2010

Taze Soğanlı Omlet

Taze Soğanlı Omlet

malzeme
  • 1 bag taze yesil sogan
  • 1kasigin ucu ile tere yag
  • kirmizi pul biber
  • zuz
  • maydanoz
  • 4-5 tane yumurta
malzeme
  • Soganlari ve maydanozlari ayiklayip iyice yikayip incecik dograyin.
  • Tavaniza yaggi koyup kavurun soganlari ve maydanozunuzu
  • Üzerine yumurtanizi kirip tavanin kapagini kapatin.
  • Kisik ateste yaklasik 3-4 dakika sonra üzerine pul biber ve servise hazir.

6 yorum:

  1. Ellerinize sağlık. Omletin hertürlüsünü severim. Çok iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Tam benlik bir tarif.kuru soğandan da yapardık eskiden.çok lezzetli olurdu.Elcaazına sağlık canım.

    YanıtlaSil
  3. Annem tarifi görünce:
    -ben hep soğanın tavasını yapıyorum.Hiç yumurtalı aklıma gelmemişti.İyi fikir dedi kendileri :=) eline sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Canım,
    Ellerine sağlık, omlet nefis görünüyor.
    Biz ailecek taze yada kuru soğan farketmez bu tür omletleri çok severiz.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık arkadaşım omlet nefis görünüyorum bu arada hoşbulduk arkadaşım

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler