malzeme
- 1 bag taze yesil sogan
- 1kasigin ucu ile tere yag
- kirmizi pul biber
- zuz
- maydanoz
- 4-5 tane yumurta
- Soganlari ve maydanozlari ayiklayip iyice yikayip incecik dograyin.
- Tavaniza yaggi koyup kavurun soganlari ve maydanozunuzu
- Üzerine yumurtanizi kirip tavanin kapagini kapatin.
- Kisik ateste yaklasik 3-4 dakika sonra üzerine pul biber ve servise hazir.
ellerine sağlık........
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Omletin hertürlüsünü severim. Çok iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Tam benlik bir tarif.kuru soğandan da yapardık eskiden.çok lezzetli olurdu.Elcaazına sağlık canım.
YanıtlaSilAnnem tarifi görünce:
YanıtlaSil-ben hep soğanın tavasını yapıyorum.Hiç yumurtalı aklıma gelmemişti.İyi fikir dedi kendileri :=) eline sağlık.sevgiler
Canım,
YanıtlaSilEllerine sağlık, omlet nefis görünüyor.
Biz ailecek taze yada kuru soğan farketmez bu tür omletleri çok severiz.
ellerine sağlık arkadaşım omlet nefis görünüyorum bu arada hoşbulduk arkadaşım
YanıtlaSil