31 Ağustos 2010

Firinda tavsan

Firinda nefis bir tavsan Biz bahcede gazli firin da 3 tane tavsan parcalara ayirin yikayin.
2 tepsiye siraladik kekik,3 dis dövülmüs sarisak ,yarim cay bardak aycicek yagi karistirin. üzerine iyice elinizle hertarafina sürün.180 derecede de nar gibi kizaran deyin ce pisirdik.

5 yorum:

  1. Görüntü harika, nar gibi kızarmış, tavşan eti yiyebilenler için nefis bir yemek olmalı. Ellerinize sağlık, afiyet olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Nar gibi kızarmışlar. Ne güzel bir görüntü oluşmuş. (Tavşan eti bana biraz tuzsuz gelir nedense şöyle bir gece önceden marine edilse süper ötesi olurdu bence)
    Ellerinize sağlık.Yiyenlere afiyet olsun.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Canim benim tavsani gorunce canim gekti ohhh olsada yesek sizlere afiyet seker olsun canim nefis olmus tavsanlar ellerine saglik hayirli iftarlar dilerim sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. hıc yemedım tavsan eti..buralarda bulamayız da..ayy yazık onlara ama:)

    YanıtlaSil
  5. abla beni müsait olunca bir arasana site ile ilgili birşey soracağım

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler