malzeme
- 1,5 kg yaglı ve yumuşak kuzu eti
- 3 adet kuru sogan
- 2 yemek kasik domates salcasi
- 4 tane yesil sivri biber
- 4 dis sarimsak
- 5-6 tane tomates
- 3-4 tane kirmizi dolmalik biber
- 3 yemke kasik tere yag
- Çay kaşıgı Kekik
- 3 çay kaşıgı Tuz
- 2 tatli kasik kirmizi pul biber
hazirlanisi
- Bir pitza tavasinin icersine veya kavurma sacı içerisine 3 yemek kaşıgı tereyag koyun.
- Kuzu etini kuşbaşı parçalar halinde dograyıp sacın içerisine koyun.
- Tüm domatesin kabugunu kicartip dograyin.
- Biberleride ve sogan nida küp ,küp dograyin
- Etleri sürekli karistirin.
- 1 su bardak su ekleyipetin üzerine 6-7 dakika pistiten sonra.
- Etlerin üzerine salca ve dogradiginiz biber,domates ,leri ekleyin .
- Baharatini katip pisirin.
- Tuz ekleyice etiniz sertlesecegi icin en son tuzu pişme işleminden sonra ekleyin.
- Afiyetler olsun .Biz yaninda pirinc pilavi ve zebzeli gratin ile servis yaptik .
nasıl güzel görünüyor ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilnasıl güzel görünüyor ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilcomplimenti!!!deve essere buonissimo! ciao!
YanıtlaSilsüperr görünüyoorr..karnım acıktı tekrardan :)ellerine sağlık..
YanıtlaSilsüper görünüyor arkadaşım eline sağlık
YanıtlaSilharika görünüyor ellerinize sağlık.
YanıtlaSilharika görünüyor ellerinize sağlık.
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok güzel ve iştah açıcı görünüyor. Çokda severim. Hayırlı sahurlar.
YanıtlaSilSaygılar.
Bu ne kadar güzel bir servis tabağı öyle, tarifleriniz de bir hayli güzel, gerçekten ellerinize sağlık..
YanıtlaSilwww.sendepisir.com /Nilgün
sote harika görünüyor. ellerinize sağlık...
YanıtlaSilNagyon fenséges, igazán finom
YanıtlaSilbesleyici ve lezzetli ellerine sağlık canım
YanıtlaSilcanım ablam nefis görünüyor ellerine sağlık...öpüyorum seni...
YanıtlaSil